ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Tuna wrap αλλιώς

Συνταγή της Αθήνας Λοϊζίδου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Βαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 15΄

Για 2 μερίδες

Υλικά

1 μεγάλη αραβική πίτα
1 συσκευασία τόνος σε λάδι καλά στραγγισμένος
1 κουταλάκι αλάτι
½ κουταλάκι πάπρικα
¼ κουταλάκι τσίλι
80 γρ. μαγιονέζα ελαφριά
30 ml κρέμα βαλσαμικού
60 γρ. αρακάς
50 γρ. λάχανο ψιλοκομμένο


Εκτέλεση

  1. Σ’ ένα μπολ ρίχνουμε τον τόνο, το αλάτι, την πάπρικα, το τσίλι, τη μαγιονέζα, την κρέμα βαλσαμικού, τον αρακά, το λάχανο και ανακατεύουμε.
    2. Τοποθετούμε την πίτα σε ένα πάγκο εργασίας, γεμίζουμε με το μείγμα τόνο και τυλίγουμε. Κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε.

Για περισσότερες συνταγές μπείτε στο Athena's Recipes

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Συνταγές: Τελευταία Ενημέρωση