ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Tα κεραμικά σκεύη Pyrex θα διατίθενται από την Carrefour Κύπρου με 55%

Δελτίο Τύπου

Οι υπεραγορές Carrefour Κύπρου δίνουν στους καταναλωτές την ευκαιρία να αποκτήσουν τα ποιοτικά κεραμικά πυρίμαχα σκεύη Pyrex και τις κορυφαίας ποιότητας κατσαρόλες Fissler.

 

Από τις 21 Απριλίου μέχρι τις 19 Ιουνίου 2016, τα κεραμικά σκεύη Pyrex θα διατίθενται από την Carrefour Κύπρου με 55% έκπτωση, ενώ αντίστοιχα οι κατσαρόλες Fissler με έκπτωση 35% με τη συμπλήρωση ειδικών κουπονιών που θα διανέμονται στους καταναλωτές με τις αγορές τους. Για κάθε αγορά αξίας €5 στις υπεραγορές Carrefour Κύπρου αντιστοιχεί ένα κουπόνι.

 

Η σειρά Pyrex περιλαμβάνει μια συλλογή κεραμικών πυρίμαχων σκευών μαγειρικής εξαιρετικής ποιότητας και ανθεκτικότητας ακόμα και στις πιο ψηλές θερμοκρασίες, σε μοντέρνο κλασικό σχέδιο, με όμορφα πρακτικά εργονομικά χερούλια που κάνουν το μαγείρεμα και το σερβίρισμα ακόμα πιο ευχάριστο. Είναι κατάλληλα για χρήση στο φούρνο, το φούρνο μικροκυμάτων, τον καταψύκτη και το πλυντήριο πιάτων, ενώ στοιβάζονται και φυλάγονται το ένα πάνω στο άλλο μειώνοντας το χώρο φύλαξης.

 

Αντίστοιχα, η σειρά Fissler περιλαμβάνει μια συλλογή από κατσαρόλες, τηγάνια, χύτρα ταχύτητος, καθώς και αξεσουάρ κουζίνας και σετ μαχαιριών, όλα κορυφαίας ποιότητας και εργονομίας που κάνουν το μαγείρεμα απόλαυση. Οι κατσαρόλες Fissler είναι συμβατές με όλες τις εστίες μαγειρέματος. 

 

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο στις υπεραγορές Carrefour Columbia, Κάτω Πολεμίδια, Πάφο, Λάρνακα, Παραλίμνι, Mall of Cyprus και Mall of Engomi.

Συνταγές: Τελευταία Ενημέρωση