ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:37
 

4 μυστικά για τους πιο αφράτους κεφτέδες

Τα καλύτερα tips για τους πιο παραδοσιακούς κεφτέδες

Newsroom K

  • Οσο περισσότερο ζυμώσουμε, τόσο πιο αφράτοι γίνονται. Ζυμώνουμε για 10 λεπτά, να μαλακώσει ο κιμάς και να μοιραστούν ομοιόμορφα τα υγρά και το ψωμί. Το ζύμωμα εμποδίζει τη συγκέντρωση υγρού στο μείγμα, όταν το βάλουμε στο ψυγείο.
  • Η σόδα-αναψυκτικό αφρατεύει ιδιαίτερα το μείγμα, γιατί περιέχει ανθρακικό που μαλακώνει τις ίνες του κρέατος. Η χρήση της όμως θέλει προσοχή, για να μην κάνει το μείγμα άνοστο και υδαρές.
  • .Για το τηγάνι, προτιμάμε το μουσκεμένο ψωμί και όχι τα στεγνά υλικά, όπως τη φρυγανιά, γιατί η υγρασία απλώνεται ομοιόμορφα σε όλο το μείγμα και δεν χάνεται στο τηγάνισμα.
  • Τηγανίζουμε τους κεφτέδες αλευρωμένους: Το αλεύρι δημιουργεί μια προστατευτική κρούστα γύρω από τον κεφτέ, διατηρώντας τον ζουμερό και αφράτο εσωτερικά.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Ολοταχώς σε ύφεση οδεύει η Τουρκία

«Κάποιος κάποτε είπε στον σουλτάνο της Τουρκίας, `έσσεται ήμαρ`! Θα πρέπει κάποιος να του εξηγήσει ...»
ΑΚΑ  |  20:40

Παιδίατροι σέρνουν στα Δικαστήρια τον ΟΚΥπΥ

«1η Ιουνίου 2019 ξεκινάει το ΓεΣΥ»
george  |  09:39

Η Wikipedia προσέφυγε στο ΕΔΑΔ κατά της Τουρκίας

«H Wikipedia ξέρει και τιμωρεί!»
ΑΚΑ  |  08:20

Άρση απομόνωσης της τ/κ πλευράς ζητά από τις ΗΠΑ ο Όζερσαϊ

«Kαι μετά ξύπνησες ο Οζερσάϊ! »
ΑΚΑ  |  08:17

Γαστρονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X