ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Melania Trump υπενθυμίζει στους πολίτες να φοράνε μάσκα και το καλοκαίρι

Ο πρόεδρος Trump για πολύ καιρό εμφανιζόταν δημόσια χωρίς να χρησιμοποιεί μάσκα

Newsroom K

Πίσω στον Απρίλη η Πρώτη Κυρία της Αμερικής Melania Trump ήταν το πρώτο μέλος της οικογένειας Trump που φόρεσε μάσκα δημόσια λόγο της πανδημίας του κορωνοϊού. Μάλιστα μοιράστηκε και μια φωτογραφία της στο Twitter και είχε γράψει:

«Καθώς οι έρευνες των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών προχωρούν προτείνουν στον κόσμο να καλύπτει το πρόσωπό του με μάσκες στις εξωτερικές του εργασίες. Να θυμάστε αυτό δεν αναίρει την σημαντικότητα της κοινωνική αποστασιοποίηση»

Ο πρόεδρος Trump για πολύ καιρό εμφανιζόταν δημόσια χωρίς να χρησιμοποιεί μάσκα ωστόσο λίγες ημέρες πριν έκανε και αυτός την πρώτη του εμφάνιση με μάσκα. Ο Trump πιεζόταν εδώ κι εβδομάδες να δώσει το καλό παράδειγμα την ώρα που σημειώνεται εκρηκτική αύξηση των κρουσμάτων μόλυνσης από τον κορωνοϊό σε δεκάδες πολιτείες των ΗΠΑ.

Τώρα η Melania επιστρέφει και πάλι δημοσιεύοντας την φωτογραφία στην οποία φοράει μάσκα και υπενθυμίζει σε όλους να συνεχίζουν να φοράνε την μάσκα παρά την ζέστη του καλοκαιριού.

«Ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες, παρακαλώ θυμηθείτε να φοράτε μάσκα και να τηρίται τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης. Η μεγαλύτερη προφύλαξη που λαμβάνουμε τώρα μπορεί να σημαίνει μια πιο υγιή και ασφαλή χώρα το φθινόπωρο.»

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πρόσωπα: Τελευταία Ενημέρωση

Η Βασίλισσα γνώρισε τον μελλοντικό σύζυγό της στην ηλικία των 13 ετών σε μια συνάντηση στο Βασιλικό Ναυτικό Κολλέγιο (Ιούλιος 1939) σηματοδοτώντας την αρχή ενός έρωτα

God Save The Queen

Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η Βασίλισσα Ελισάβετ
mustonline
 |  ΠΡΟΣΩΠΑ