ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

3 ανοιξιάτικα tops που κολακεύουν κάθε σιλουέτα

Το μυστικό είναι να επιλέξεις κομμάτια που τονίζουν τα δυνατά σου σημεία

Kathimerini.gr

 Το μυστικό για να πετύχεις ένα καλόγουστο, κομψό και περιποιημένο look, είναι να επιλέξεις κομμάτια που τονίζουν τα δυνατά σου σημεία και “καμουφλάρουν” διάφορες μικροατέλειες της σιλουέτας σου. Μη σκας, λοιπόν, για τα αγύμναστα μπρατσάκια σου, την κοιλίτσα σου που δεν λέει να φύγει τον τελευταίο καιρό ή το μικρό/μεγάλο στήθος σου, αφού υπάρχουν tops που μπορούν να σε βοηθήσουν να κλέψεις τις εντυπώσεις.

Αυτή την άνοιξη μπορείς να δοκιμάσεις τα κατάλληλα tops, που αναδεικνύουν τα σωστά σημεία, καλύπτουν όσα πρέπει, έχουν τέλεια εφαρμογή, δημιουργούν τα πιο πετυχημένα τρικς και δείχνουν τη σιλουέτα σου πιο ψηλή και λεπτή. Πολλά από αυτά τα έχουν ήδη λανσάρει στις street style εμφανίσεις τους πολλές διάσημες πρωταγωνίστριες του Hollywood, fashion editors ή bloggers ή άλλες celebrities, οι οποίες ξεχωρίζουν για το στιλ και το ντύσιμό τους.

1. Tops με ογκώδη μανίκια

Εκτός από το ότι κολακεύουν, ανήκουν στα hot trends της σεζόν. Κάνουν τα χέρια σου να δείχνουν πιο λεπτά και συνδυάζονται τόσο με φούστες, όσο και με υφασμάτινα ή τζιν παντελόνια.

2. Αμάνικα ζιβάγκο

Αφήνουν ακάλυπτα τα μπράτσα, αλλά αυτό δεν χρειάζεται να σε ανησυχεί, καθώς δείχνουν υπέροχα με λίγη μόνο γυμναστική. Επιπλέον, το τρικ του ζιβάγκο δείχνει τον λαιμό σου μακρύτερο. Μπορείς να τα συνδυάσεις με pencil φούστες, παντελόνες ή παντελόνια σε διάφορα σχέδια και χρώματα.

3. Αμάνικο top με λαιμόκοψη V και εβαζέ τελείωμα

Είναι top που δημιουργεί εύκολα την ψευδαίσθηση μιας σιλουέτας-κλεψύδρας, η οποία είναι αντικειμενικά η πιο θηλυκή, κομψή και ισορροπημένη. Επιπλέον, η λαιμόκοψη σε σχήμα V και το μήκος του top λίγο κάτω από το σημείο της περιφέρειας δείχνει λίγο πιο μακριά τη σιλουέτα. Ιδανικό top και για τη σιλουέτα-μήλο, που θέλεις να καλύψεις με κάποιον τρόπο την κοιλίτσα.

Γυναίκα: Τελευταία Ενημέρωση