ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

6 μυστικά ομορφιάς για την άνοιξη

Ίσως ειναι η κατάλληλη στιγμή για να ανανεώσετε το νεσεσέρ σας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μπορεί να έχετε αποφασίσει να ανανεώσετε άμεσα τη γκαρνταρόμπα σας, αλλά μήπως είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε και με το νεσεσέρ της άνοιξης; Ανακαλύψτε 6 beauty tips για αυτή την εποχή που μπορείτε να δοκιμάσετε άμεσα αλλά και τρόπους για να τα πετύχετε με τα κατάλληλα προϊόντα:

 1. Δημιουργήστε εύκολα ένα wavy χτένισμα

Αφήστε τα μαλλιά σαςανέμελα, επιμελώς ατημέλητα και φέρτε λίγο νωρίτερα το καλοκαίρι, δοκιμάζοντας ένα wavy χτένισμα. Πώς θα το πετύχετε; Χωρίστε τα μαλλιά σας σε 4 μέρη και στη συνέχεια, εφαρμόστε λίγο αφρό στο κάθε τμήμα. Προτιμήστε ένα προϊόν, που θα χαρίσει στα μαλλιά σας ένα ανάλαφρο αποτέλεσμα.

2. Τονίστε περισσότερο τα μάγουλά σας

Αυτή την άνοιξη επιλέξτε ένα κόκκινο-ροζ ρουζ, αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα ή ένα πορτοκαλί-κόκκινο, αν έχετε σκουρόχρωμη και εφαρμόστε το καθημερινά στα ζυγωματικά σας, ώστε να δείχνει το πρόσωπό σας υγιές, φρέσκο και λαμπερό. Μερικές πινελιές παραπάνω επιβάλλονται.

3. Δοκιμάστε ένα τετράλεπτο μασάζ που θα αναζωογονήσει το πρόσωπό σας

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μερικές σταγόνες από ένα αποτελεσματικό έλαιο προσώπου. Για παράδειγμα, μπορείτε να προτιμήσετε ένα argan oil, που θα εφαρμόσετε σε μέτωπο, μάγουλα, πηγούνι, κάνοντας ένα καλό μασάζ σε κάθε περιοχή. Μόλις περάσουν τα 4 λεπτά, ρίξτε στο πρόσωπό σας άφθονο κρύο νερό.

4. Συνδύασε ενυδατική με foundation

Ανακαλύψαμε ένα μυστικό για αυτή την άνοιξη, που πρέπει να δοκιμάσεις. Την ώρα που θα έχεις εφαρμόσει σε όλο το πρόσωπό σου το make up σου, μπορείς να δοκιμάσεις να απλώσεις από πάνω μία ενυδατική κρέμα. Προτίμησε ένα προϊόν με ανάλαφρη σύνθεση, που θα εφαρμόσεις με πολύ προσεκτικές κινήσεις.

5. Προτίμησε μία σκιά ματιών με μεγαλύτερη διάρκεια

Ανακάλυψε σκιές που δεν αλλοιώνονται μέσα σε λίγες ώρες, αλλά έχουν μεγαλύτερη διάρκεια, που σου εξασφαλίζει ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ κάθε στιγμή.

6. Άρχισε να χρησιμοποιείς ένα primer προσώπου (αν δεν το έχεις ήδη κάνει)

Διάλεξε ένα προϊόν με ανάλαφρη σύνθεση, που θα χαρίσει στο make up σου μεγαλύτερη διάρκεια και λάμψη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Γυναίκα: Τελευταία Ενημέρωση