ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πέντε τρόποι να βάλετε φως και χρώμα στο χειμωνιάτικο look σας!

Γκρι, καφέ, μπεζ και φυσικά μαύρο κυριαρχούν στην χειμωννιάτικη γκαρνταρόμπα μας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ναι, η αλήθεια είναι πως η χειμωνιάτικη επιδρομή στη γκαρνταρόμπα μας γίνεται με πληθώρα από ζεστά και ψυχρά χρώματα που μαρτυρούν “cozy” χαρακτήρα, όπως γκρι, καφέ, μπεζ και φυσικά μαύρο. Η διάθεση μας όμως μπορεί να παραμένει ζωηρή και τους κρύους μήνες του χειμώνα, με βασική μας ανάγκη να φωτίσουμε τις επιλογές τις ντουλάπας μας, εντάσσοντας μεμονωμένα κομμάτια με περισσότερο χρώμα και φαντασία! Ας δούμε πέντε εύκολους τρόπους να το επιτύχουμε αυτό:

1. Επιλέξτε ένα κασκόλ σε ζωηρή απόχρωση που θα ενισχύσει το εφέ της αντίθεσης σε ένα κατά τα άλλα μονόχρωμο ντύσιμο.

2. Η επανάσταση των έντονων χρωμάτων στα παλτό της διεθνούς street μόδας, μας κάνουν να αποφύγουμε την αγορά ενός μονότονου κομματιού και να προτιμήσουμε πιο ιδιαίτερες αποχρώσεις!

3. Γνέφουμε καταφατικά στα τσαντάκια από φωτεινούς τόνους και έντονα κεντήματα αλλά και στις μεγάλες shopper τσάντες σε στυλ color-block με μια σειρά από δυναμικά χρώματα.

4. Επενδύουμε σε ένα πουλόβερ statement σε έντονο κίτρινο, ροζ ή πορτοκαλί χρώμα που θα δώσει αμέσως διαφορετικό ύφος στο καθημερινό μας ντύσιμο.

5. Ένα maxi φόρεμα από έντονο φλοράλ ή γεωμετρικό μοτίβο με πολύχρωμα στοιχεία είναι ένα all-seasons κομμάτι που θα σας διευκολύνει μια συννεφιασμένη μέρα που δεν ξέρετε τι να φορέσετε.

Πηγή: Mustcy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Γυναίκα: Τελευταία Ενημέρωση

X