ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κόκκινο Παντελόνι: Ανανεώνουμε το στυλ μας με χρώμα γιορτινό

Φλογερό κόκκινο έντυσε με δυναμισμό μεγάλο μέρος του 2016

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η χρονιά που σιγά-σιγά φτάνει στο τέλος της είναι σίγουρα μια χρονιά γεμάτη κόκκινο χρώμα από την υψηλή ραπτική μέχρι και τη street μόδα. Φλογερό κόκκινο σε διάφορους τόνους και συνδυασμός έντυσε με δυναμισμό μεγάλο μέρος του 2016, ιδιαίτερα από την άνοιξη και μετά, οπλίζοντας μας με φρέσκιες ιδέες και έμπνευση για τα γιορτινά μας looks. Ένα παντελόνι σε κόκκινο χρώμα είναι ένας από τους πλέον εύκολους και στιλάτους τρόπους να εντάξουμε τη hot απόχρωση στη γκαρνταρόμπα μας, σε πολλούς και ευφάνταστους συνδυασμούς για να διαλέξουμε:

1. Προτείνουμε ένα ανατρεπτικό κόκκινο παντελόνι σωλήνα με t-shirt (με γράμματα ή λογότυπο), μαζί με puffer σακάκι και μυτερά ψηλοτάκουνα μποτάκια.

2. Αν θέλουμε να συνδυάσουμε ένα cigarette παντελόνι με ένα σακάκι επίσης σε κόκκινη απόχρωση, μπορούμε να προσθέσουμε από μέσα ένα ριγέ τοπ σε στυλ Ριβιέρας, δίνοντας navy επιρροές στο look μας.

3. Ροκ και διαχρονικό ένα κόκκινο δερμάτινο παντελόνι μπορεί να συνδυαστεί άνετα με ένα τοπ ή παλτό στις παγωμένες αποχρώσεις του γκρι, κάνοντας την ανατροπή από το κλασσικό μαύρο

4. Αν επιλέξουμε ένα παντελόνι σε athleisure στυλ με ρίγα στο πλάι και ζωηρή κόκκινη απόχρωση, μπορούμε να το τολμήσουμε άφοβα με σατέν bomber σακάκι και τετράγωνα γοβάκια με μεσαίο τακούνι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Γυναίκα: Τελευταία Ενημέρωση