ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συνδύασε κομψότητα και άνεση για τις εμφανίσεις σου στο γραφείο

Περνώντας εκεί μεγάλο μέρος της ημέρας σου, αποζητάς πρακτικότητα και φινέτσα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στον χώρο της εργασίας μας, όποιος κι αν είναι αυτός, περνάμε πάρα πολλές ώρες της ημέρας μας και στόχος μας είναι να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο παραγωγικές και αποδοτικές. Για να μπορεί να γίνει αυτό, πρέπει οι ενδυματολογικές μας επιλογές να είναι τέτοιες που να μας επιτρέπουν να κινούμαστε με άνεση στον χώρο και να είμαστε ο εαυτός μας.

Από την άλλη, αντιμετωπίζοντας τις καθημερινές απαιτήσεις της εργασίας μας, οφείλει η κάθε γυναίκα να επιδεικνύει δυναμισμό και κύρος, χωρίς να χάνει τη θηλυκότητά της. Μέσα από το ντύσιμό σου, μπορείς να δώσεις τις σωστές εντυπώσεις και να μεταφέρεις τα σωστά μηνύματα.

Σου δίνουμε απλές συμβουλές για να το καταφέρεις αυτό:

1) Αγαπάμε τα παπούτσια μπαλαρίνες. Επειδή, σίγουρα τα τακούνια είναι κλασικά και εντυπωσιακά, αλλά τίποτα δεν συνδυάζει άνεση και στυλ τόσο όσο οι μπαλαρίνες. Τις αγαπάμε λοιπόν και τις προτιμάμε, συνδυάζοντάς τις πάντοτε με έξυπνο τρόπο ούτως ώστε να επιτυγχάνουμε έξυπνα chic εμφανίσεις.

2) Ναι στα φορέματα! Γιατί αποτελούν τη μέση λύση μεταξύ της συντηρητικής οδού και της θηλυκής φινέτσας. Επίσης, μας βγάζουν από τη δύσκολη θέση όταν σκεφτόμαστε τι να φορέσουμε και ειδικά αυτή την εποχή είναι δροσερά και αεράτα. Επίσης, μπορούν κάλλιστα να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη και το βράδυ στην έξοδό σου, στην οποία θα πας απευθείας μετά τη δουλειά σου.

3) Μην φοβάσαι τα blazer. Αποτελούν το κομμάτι εκείνο της γκαρνταρόμπας σου που σου εγγυάται έξτρα πόντους στυλ και κομψότητας, επιτρέποντάς σου να τονίζεις τον επαγγελματισμό σου και το κύρος σου. Μπορείς να τα συνδυάσεις είτε με παντελόνι είτε με φούστα, ενώ μπορείς να πειραματιστείς και με έντονους χρωματισμούς.

4) Παίξε με τα αξεσουάρ. Ακόμα και εάν φορέσεις τον πιο απλό συνδυασμό ρούχων, για παράδειγμα ένα απλό, μονόχρωμο τοπ και ένα τζιν παντελόνι, μπορείς να τον συνδυάσεις με ένα μεγάλο και εντυπωσιακό κολιέ ή με ένα ζευγάρι όμορφα σκουλαρίκια, μη παραλείποντας και το μεγάλο ρολόι και το σετ από τα βραχιόλια σου. Προσοχή όμως: ποτέ με όλα αυτά μαζί!

5) Διάλεξε μία μεγάλη τσάντα. Γιατί όχι; Αποτελούν την πιο πρακτική λύση για τη δουλειά, άσε που το μεγάλο μέγεθος στην τσάντα έχει επανέλθει στη μόδα εδώ και καιρό. Παρά το μέγεθος, εντούτοις κυκλοφορούν πολύ στυλάτες επιλογές στην αγορά, όπως οι tote bags, που σε βγάζουν πάντα ασπροπρόσωπη.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση

X