ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Καλοκαιρινό Φόρεμα: το look που θες να αντιγράψεις

Αέρινα ή σε pencil γραμμή, μονόχρωμα ή με μοτίβα ενισχύουν τη θηλυκότητά μας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Είναι η «σημαία» της θηλυκότητας και ακόμα κι αν φέτος οι σταρ της street μόδας δείχνουν μια αδυναμία στα crop παντελόνια δεν ξεχνούν το αγαπημένο τους καλοκαιρινό φόρεμα όταν ξυπνούν με διάθεση να αναδείξουν την ladylike πλευρά τους.

Χωρίς περιορισμούς, σε κάθε μήκος, μονόχρωμα ή με μοτίβα, με έμφαση στους ώμους ή με βολάν τα φορέματα εμφανίζονται αυτό το καλοκαίρι σε τόσες πολλές εκδοχές που μπορούν να καλύψουν τις καθημερινές μας εμφανίσεις.

1.Χαρίστε ένα σπορ στυλ στο look σας συννδυάζοντας ένα παιχνιδιάρικο φόρεμα με βολάν με λευκά sneakers.

2.Μην φοβηθείτε να φορέσετε φορεματάκια με λεπτομέρειες όπως φτερά ή παγιέτες ακόμα και στις πρωϊνές σας εμφανίσεις. Διατηρήστε το υπόλοιπο look σας απλό, αποφύγετε το μακιγιάζ και συνδυάστε τα με φλατ παπούτσια για να μην δείχνετε υπερβολική.

3.Ένα κομψό ασύμμετρο ριγέ φόρεμα μέχρι το γόνατο και ένα ζευγάρι κομψά πέδιλα θα αναδείξει τη γυναικεία πλευρά σας. Μαζέψτε τα μαλλιά σας σε κομψό chignon και ολοκληρώστε το look σας με φάκελο.

4.Τα μεταλιζέ φορέματα φέτος έχουν την τιμητική τους. Τολμήστε να τα φορέσετε ακόμα και στο γραφείο με αθλητικά για ένα πιο καθημερινό looks.

5.Για όσες είστε λάτρεις του μίνι, ένα λευκό μίνι φόρεμα σε στυλ tuxedo συνδυασμένο με neutral αξεσουάρ θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες.

 

Πηγή: Mustcy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση