ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

3 χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτό το Σαββατοκύριακο

Οι περισσότερες τάσεις έρχονται από τα παλιά κάνοντας δυναμικό comeback

Newsroom K

Επειδή η μόδα είναι ένας κύκλος, εντοπίσαμε τρεις τάσεις που έκαναν δυναμικό comeback. Η velvet κορδέλα, τα hair clips και η padded κορδέλα επέστρεψαν για να κάνουν τα hair looks μας πιο stylish και ενδιαφέρον.

60s επιρροή

Οι περισσότερες τάσεις έρχονται από τα παλιά κάνοντας δυναμικό comeback. Αυτή τη σεζόν επέστρεψε ένα ρομαντικό αξεσουάρ που έκανε μόδα η ηθοποιός Catherine Deneuve τη δεκαετία του ‘60. Mέχρι σήμερα αποτελεί κλασικό αλλά ταυτόχρονα παιχνιδιάρικο girly αξεσουάρ και αυτό δεν είναι άλλο από τη γνωστή κορδέλα. Με το αξεσουάρ αυτό μπορούμε να δημιουργήσουμε ponytails, χαμηλούς ή ψηλούς κότσους… μέχρι και η Kate Middleton ενέταξε αυτή την τάση στην καθημερινότητά της αλλά και η Nicole Kidman στα Golden Globes.

Logo clips

Τα 90’s σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει έχουν επιστρέψει στη μόδα μαζί και το hair accessory που φορούσαμε πιο μικρές συνήθως στο πλάι των μαλλιών μας επανακάμπτει δυναμικά. Μόνο που αυτή τη φορά δεν αναφερόμαστε σε μια απλή μπαρέτα μαλλιών αλλά κάτι που περνάει και μηνύματα δηλαδή ένα logo barrette όπως τα logo tshirts. Το πιο χαρακτηριστικό τέτοιου είδους hair accessory δημιουργήθηκε από τον οίκο Gucci που δημιούργησε το πιο ποθητό αξεσουάρ μαλλιών. Αν και οι μπαρέτες με logo δεν έχουν κυκλοφορήσει τόσο πολύ στην αγορά είμαστε σίγουροι ότι τους επόμενους μήνες θα τις βλέπουμε παντού μπροστά. 

Padded Headbands

Τι είναι; Είναι οι στέκες με τον έντονο όγκο που μοιάζουν λίγο με μαξιλαράκι. Την τάση αυτή είδαμε στο fashion show του οίκου Prada για την σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2019. Μετά από το σόου αυτό οι fashion influencers «φόρεσαν» την τάση και αμέσως έγιναν viral. Υπάρχουν πολλoί τρόποι να φορέσετε το αξεσουάρ αυτό, με μαλλιά πιασμένα και αυστηρή χωρίστρα στη μέση, με wavy μαλλιά με όγκο ή με baby bangs όπως ακριβώς παρουσιάστηκε αυτή η τάση στον οίκο Prada. Την τάση αυτή είχαν «φορέσει» η Πριγκίπισσα Diana, η Kate Middleton, Kourtney Kardashian, Charlize Theron, Chiara Ferragni, Sarah Jessica Parker και Bella Hadid.

Πηγή: MustCy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση

X