ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 16:51
 

Η νέα συλλογή τσαντών του Givenchy είναι εμπνευσμένη από μύθο

Ο συγκεκριμένος «μύθος» ξετυλίγει μέσο ενός διαλόγου, μεταξύ του δημοσιογράφου CBS και PBS Bill Moyers και του ίδιου του συγγραφέα

Newsroom K

Ο οίκος Givenchy αρκετές φορές μας έχει δείξει πως γνωρίζει καλά το πώς να επηρεάζει τη γυναίκα που θέλει να είναι πάντοτε στα καλύτερά της.

Η νέα τσάντα του οίκου ονομάζεται MYSTIC, για την οποία η καλλιτεχνική διευθύντρια Clare Waight εμπνεύστηκε από το ''Power of Myth'' του Joseph Campbell. Ο συγκεκριμένος ''μύθος'' ξετυλίγει μέσο ενός διαλόγου, μεταξύ του δημοσιογράφου CBS και PBS Bill Moyers και του ίδιου του συγγραφέα, κατά τον οποίο μιλούν για πλούτο και νέα μονοπάτια πνευματικής έκφρασης της ανθρώπινης ύπαρξης.

Με αυτό τον τρόπο μας υποδεικνύει πως η MYSTIC είναι μια μορφή πλούτου μόνο και μόνο από την εμφάνιση και μετά από την καλοφτιαγμένη και ποιοτική δημιουργία.

Το σώμα της MYSTIC είναι φτιαγμένο από λεπτό δέρμα και στο εσωτερικό είναι επενδυμένο με καστόρι. Η σειρά περιλαμβάνει την MYSTIC σε διάφορα χρώματα, και η τιμή της κυμαίνεται από $2.990 έως $3.790, αναλόγως του μεγέθους, αφού διατίθεται σε μικρό και μεσαίο μέγεθος.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση

Αν και αυτό το καλοκαίρι έχουμε δει αρκετά δυνατά trend να επικρατούν ευτυχώς όμως υπάρχουν αρκετά accounts μόδας

Οκτώ τάσεις για το καλοκαίρι

Πάντοτε όμως εμείς επιλέγουμε ό,τι είναι σωστό ανάλογα με το προσωπικό μας στυλ ώστε να συμβαδίζουμε στα ίδια μήκη κύματος ...
Newsroom K
 |  ΜΟΔΑ
X