ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εξαφανίστε τις ραγάδες ανέξοδα

Mην απελπίζεστε γιατί μπορείτε να τις ξεφορτωθείτε, με 3 κινήσεις ματ!

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ένα από τα σημαντικότερα «προβλήματα» που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες και επηρεάζουν την ψυχολογία τους είναι οι ραγάδες, οι οποίες εμφανίζονται είτε μετά από μια πολύ αυστηρή δίαιτα, είτε από αυξομειώσεις του βάρους είτε μετά από μια εγκυμοσύνη. Η αλήθεια είναι ότι είναι κάπως ενοχλητικές όμως μην απελπίζεστε γιατί μπορείτε να τις ξεφορτωθείτε, με 3 κινήσεις ματ!

1) Τροφές – ασπίδες: Οι διατροφολόγοι υποστηρίζουν ακράδαντα ό,τι η ομορφιά ξεκινάει από την διατροφή. Αν αντιμετωπίζεις λοιπόν το πρόβλημα των ραγάδων, προσπάθησε να καταναλώνεις συστηματικά τροφές οι οποίες είναι «φιλικές» προς το δέρμα μας. Τα φρούτα, τα λαχανικά, οι πρωτεΐνες αλλά και τα λιπαρά οξέα μπορούν να απαλύνουν τις ραγάδες.

2) Ενυδάτωση: Όταν το δέρμα είναι υπερβολικά τεντωμένο, η κανονική παραγωγή του κολλαγόνου διαταράσσεται με αποτέλεσμα το σώμα, να μην είναι αρκετά ελαστικό και οι ραγάδες αρχίζουν να κάνουν την εμφάνιση τους. Κρατήστε λοιπόν το δέρμα σας ενυδατωμένο. Το αγνό παρθένο ελαιόλαδο και οι ενυδατικές κρέμες επαναφέρουν την χαμένη ελαστικότητα, αλλά το σημαντικότερο όπλο σου είναι να πίνεις 2 λίτρα νερό την μέρα τουλάχιστον.

3) Γυμναστική: Εκτός από σφριγηλό σώμα μέσω της γυμναστικής μπορείς να απαλλαχθείς από τις ραγάδες. Η γυμναστική βοηθά στην καλή κυκλοφορία του αίματος, χτυπώντας έτσι τις ραγάδες στη ρίζα τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση

Το λάδι της Herbar, ενός brand με βάση το Βερολίνο, αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για φυσικά και ...
must.com.cy
 |  ΟΜΟΡΦΙΑ
X