ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σαν των ματιών σου τις βαφές...

Ακολουθώντας μικρές συμβουλές, μπορείτε να αναδείξετε το βλέμμα σας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

 Το βλέμμα μιας γυναίκας μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις, να εντυπωσιάσει και να μαγνητίσει. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να προσέχεις ιδιαίτερα τον τρόπο με τον οποίο αναδεικνύεις το βλέμμα σου. Σου δίνουμε 10 πολύ σημαντικές συμβουλές για να έχεις ένα εντυπωσιακό βλέμμα:

Συμβουλή 1
Για να πετύχεις βάθος στο βλέμμα σου, απόφυγε να χρησιμοποιείς σκιά ενός μόνο χρώματος. Προχωρήστε σε συνδυασμούς σκιών. Για παράδειγμα, μπορείτε να συνδυάσετε γήινες, ουδέτερες αποχρώσεις, απλώνοντας καφέ σκιά στο κινητό βλέφαρο και στην εσωτερική γωνία μπεζ σκιά.

Συμβουλή 2

Εάν σας αρέσουν οι σκούρες σκιές, τότε να τοποθετείτε το σκούρο χρώμα στο κινητό βλέφαρο και στην εσωτερική γωνιά μία πιο ελαφριά σκιά.

Συμβουλή 3

Πάντοτε να τοποθετείτε κονσίλερ γύρω από τα μάτια σας και λίγη πούδρα, προτού να αρχίσετε να εφαρμόζετε τη σκιά.

Συμβουλή 4

Εάν εφαρμόσετε προσεκτικά πούδρα στη γραμμή που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τις βλεφαρίδες του κάτω βλεφάρου σας, τότε η σκιά σας θα διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Συμβουλή 5

Η σκιά, σε αντίθεση με το eyeliner, δεν πρέπει να επεκτείνετε πέρα από τις εσωτερικές και τις εξωτερικές γωνίες των ματιών.

Συμβουλή 6

Φροντίστε το βουρτσάκι που θα χρησιμοποιήσετε να είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρό και χωρίς να έχει επάνω του υπολείμματα από προηγούμενες χρήσεις του.

Συμβουλή 7
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σκιές των ματιών και στη θέση του eyeliner. Αυτό θα μπορέσετε να το κάνετε από τη στιγμή που θα χρησιμοποιήσετε ένα λεπτό και επίπεδο βουρτσάκι, το οποίο θα βρέξετε ελάχιστα.

Συμβουλή 8
Και όμως! Εάν εφαρμόσετε ένα διάφανο λιπ γκλος με το δάκτυλό σας πάνω από τη σκιά σας στο άνω βλέφαρο, θα καταφέρετε να δώσετε μία νότα δροσιάς και λάμψης στο μακιγιάζ σας. 

Συμβουλή 9
Όσες από εσάς έχουν μικρά μάτια πρέπει να προτιμούν τις ανοιχτόχρωμες σκιές και όχι τις έντονες, διότι τα έντονα χρώματα σκιών δείχνουν τα μάτια ακόμη πιο μικρά από ό,τι είναι στην πραγματικότητα.

Συμβουλή 10
Όσες έχετε καστανά μάτια, να ξέρετε ότι σας πηγαίνουν πολύ οι πράσινες και οι μπλε σκιές. Από την άλλη, όσες έχετε μπλε ή πράσινα μάτια, να ξέρετε πως σας πηγαίνουν ιδιαίτερα τα γήινα χρώματα στις σκιές.

 

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση