ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τα καλύτερα bronzers για το καλοκαίρι

20+2 bronzing προϊόντα που θα σας χαρίσουν την όψη του ηλιοκαμένου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το bronzer είναι το προϊόν που όλες χρειαζόμαστε στο νεσεσέρ μας ειδικά αυτή την περίοδο. 

Σας προτείνουμε 20+2 bronzing προϊόντα που θα σας χαρίσουν λάμψη και ηλιοκαμένο αποτέλεσμα και συμβουλές πώς να το πετύχετε.

Ο ήλιος μπορεί να χαρίζει ένα υπέροχο χρώμα στο δέρμα, αλλά την ίδια στιγμή προκαλεί ξηρότητα και δυσχρωμίες. Αυτό που χρειάζεστε είναι μία καλή ενυδάτωση σε όλο το σώμα και έναν τρόπο να κάνετε το δέρμα να δείχνει ομοιόμορφο. Όσον αφορά στο πρόσωπο επιλέξτε μια πούδρα που θα αλλάξει κάθε σας εμφάνιση και για το σώμα ένα body bronzer το οποίο θα κάνει το δέρμα σας να φαίνεται πιο μαυρισμένο αλλά και σέξι ταυτόχρονα.

ΠΡΟΣΩΠΟ

How to:

- Βρείτε το κατάλληλο χρώμα. Συνήθως ένα bronzer σε δύο τόνους πιο σκούρο από την επιδερμίδα σας είναι ό,τι πρέπει για να πετύχετε το sunkissed look. Ό,τι χρώμα επιδερμίδας και να έχετε αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να μην σας κάνει πορτοκαλιές.
- Αφού έχετε εφαρμόσει την ενυδατική σας, περιμένετε περίπου 10-15 λεπτά ή όσο το δυνατόν περισσότερο πριν βάλετε το bronzer. Όταν το δέρμα σας έχει υγρασία ακόμα από την κρέμα, το bronzer δεν θα απλωθεί ομοιόμορφα. Για αψεγάδιαστη εφαρμογή εφαρμόστε διάφανη loose πούδρα στα σημεία που βάλατε bronzer.
- Ένα πολύ μεγάλο πινέλο μπορεί να τοποθετήσει το bronzer σε σημεία που δεν πρέπει ή σε μεγαλύτερη ποσότητα, ενώ ένα μικρό πινέλο δεν είναι αρκετό για να σβηστεί καλά και να φαίνεται ομοιόμορφο. Καλό είναι να επιλέξετε ένα μεσαίο πινέλο το οποίο θα είναι πιο ελεγχόμενο στη χρήση και θα σας βοηθήσει να εφαρμόσετε στα σημεία που θέλετε.
- Αφού επιλέξατε το σωστό πινέλο, εφαρμόστε το bronzer στα σημεία που θα σας φώτιζαν οι ακτίνες του ήλιου. Για το μέτωπο, ξεκινήστε από πλάγια στους κροτάφους και σβήστε σταδιακά προς το κέντρο. Στα ζυγωματικά, ξεκινήστε από πλάγια στους κροτάφους και σβήστε απαλά προς τα μήλα, συνεχίστε ελαφρά στο κέντρο της μύτης -όχι στην άκρη της-, ελαφρά στο πηγούνι και περιμετρικά στη γραμμή του προσώπου και το λαιμό. Για ομοιόμορφο αποτέλεσμα προσθέτεστε σταδιακά το bronzer γιατί είναι δύσκολο να το αφαιρέσετε.
- Τέλος εφαρμόστε μια διάφανη πούδρα σε όλο το πρόσωπο και πάνω από τα σημεία που βάλατε bronzer.

ΣΩΜΑ

- Μην το παρακάνετε με την λοσιόν γιατί θα έχετε αντίθετα αποτελέσματα. Επίσης μόλις εφαρμόσετε το προϊόν απλώστε το για να μην δημιουργηθούν δισχρωμίες στο δέρμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση