ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Άργησες; 6 εύκολα χτενίσματα για το γραφείο

Υπάρχουν μέρες που τρέχουμε και ετοιμαζόμαστε σε 5 λεπτά -τόσα έχουν απομείνει

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Υπάρχουν οι μέρες που ξυπνάμε και έχουμε όρεξη -και αρκετή ώρα φυσικά- να φτιάξουμε πρωινό, να κάνουμε το τέλειο μακιγιάζ και χτένισμα και να πάμε πιο χαλαρές και περιποιημένες στο γραφείο χωρίς να τρέχουμε. Υπάρχουν όμως και οι μέρες που το snooze εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού μας κάθε πέντε λεπτά και απλά όταν δούμε την ώρα αμέσως σηκωνόμαστε, τρέχουμε και ετοιμαζόμαστε σε 5 λεπτά -τόσα έχουν απομείνει για να είμαστε on time στο γραφείο.

Ότι σας περιγράψαμε μας συμβαίνει αν όχι καθημερινά, σίγουρα 3 φορές την εβδομάδα, να τρέχουμε χωρίς να προλαμβαίνουμε. Και επειδή θέλουμε να είμαστε πάντα περιποιημένες τουλάχιστον με ωραία μαλλιά σας προτείνουμε 6 εύκολα χτενίσματα για εκείνες τις ημέρες που έχετε αργήσει και πώς να τα πετύχετε.

1 Οτιδήποτε effortless, με ένα λαστιχάκι είστε έτοιμες χωρίς να φαίνεται ότι μόλις σηκωθήκατε από το κρεβάτι.

2 Μπορείτε να κάνετε ένα bun ή δυο σαν να έχετε ασχοληθεί με τα μαλλιά σας περισσότερο. Αν κάνετε double bun οι υπόλοιποι θα το συζητήσουν ακόμη περισσότερο γιατί είναι ένα χτένισμα που δεν το βλέπουμε συχνά.

3 Ποτέ μην πετάτε τις κορδέλες που είναι δεμένες σε τσάντες και δώρα γιατί μπορούν να αναβαθμίσουν το χαμηλό ponytail.

4 Παίξτε με την υφή των μαλλιών σας σε χρόνο dt. Ψεκάστε salt spray στις άκρες και τσαλακώστε τις μέσα στις παλάμες σας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ένα ολοκληρωμένο και up to date hair look.

5 Μια πλάγια μέση κλασική ή γαλλική πλεξίδα είναι πάντα μια τέλεια λύση της τελευταίας στιγμής.

6 Κάντε ένα χαμηλό ponytail και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ chic και πολύ γρήγορο!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση