ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δοκιμάστε τη no makeup τάση χωρίς ενοχές

Πώς να εφαρμόσουμε το κάθε tip για να πετύχουμε το no makeup;

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τον τελευταίο καιρό το nomakeup είναι τάση καθώς είδαμε πρώτα την Alicia Keys στα Bet και MTV awards αλλά και στο εξώφυλλο του περιοδικού Grazia, μετά την Κim Kardashian στην Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι χωρίς μακιγιάζ αλλά ακολούθησαν και άλλες celebrities. 

Q: Πώς μπορούν όμως να εφαρμόζουν την τάση του no makeup μπροστά αλλά από τις κάμερες και πώς μπορούμε να το εφαρμόσουμε εμείς στην καθημερινότητά μας;

Με απλές συμβουλές μπορούμε να έχουμε λαμπερή επιδερμίδα χωρίς να χρειαζόμαστε κάλυψη ατελειών. Εκτός από την καλή διατροφή και ενυδάτωση με αρκετά υγρά, υπάρχουν «μυστικά» που μπορούμε να ακολουθήσουμε όπως αγγούρια, λάδια προσώπου και roller για μασάζ.
Πώς να εφαρμόσουμε το κάθε tip για να πετύχουμε το no makeup; Διαβάστε πιο κάτω 3 απλές συμβουλές.

Μασάζ με διαφορετικό τρόπο
Το μασάζ με παγάκια προκαλεί υπεραιμία στο πρόσωπο και έτσι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την τεχνική αυτή έξυπνα και πιο αποτελεσματικά με το να αποκτήσουμε ένα roller- το οποίο θα γίνει ο καλύτερος μας φίλος. Βάλτε το roller στην κατάψυξη ώστε να είναι παγωμένο όταν θα κάνετε μασάζ στο πρόσωπο. Δουλέψτε τα σημεία του προσώπου τα οποία θέλουν ενέργεια, αναζωογόνηση και boost.

Κλασικό tip
Αν νιώθετε κουρασμένα και φουσκωμένα τα μάτια σας λιώστε ένα ολόκληρο αγγουράκι και τοποθετήστε τον πολτό περιμετρικά του ματιού. Αν όμως ολόκληρο το πρόσωπό σας χρειάζεται ενυδάτωση μπορείτε να το εφαρμόσετε σε ολόκληρο το πρόσωπο. Έτσι θα έχετε φρέσκια και υγιή όψη του προσώπου σας χωρίς χημικά.

Λάδι #newbestfriend
Τα λάδια είναι βασικό προϊόν για τη φροντίδα του προσώπου αλλά και του σώματος. Οι περισσότερες γυναίκες πιστευουν ότι το λάδι σαν προιον περιποίησης του προσώπου δεν είναι ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες και αυτό είναι λάθος. Ενυδατώνουν, καταπραύνουν και αναζωογονούν το δέρμα. 

Πηγή: Mustcy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση

Το λάδι της Herbar, ενός brand με βάση το Βερολίνο, αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για φυσικά και ...
must.com.cy
 |  ΟΜΟΡΦΙΑ
X