ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

3 τρόποι για να αποφύγετε το φριζάρισμα των μαλλιών σας τις βροχερές ημέρες

Περιποιημένες και λαμπερές ακόμα και όταν έξω γίνεται ο κακός χαμός

Newsroom K

Με το κλείσιμο των κέντρων εστιάσεις και τον βροχερό καιρό που έχουμε τις τελευταίες μέρες, έχουμε αρκετούς λόγους για να μη θέλουμε να βγούμε από το σπίτι.

Ωστόσο, εάν τύχει και πρέπει να βρεθείτε εκτός σπιτιού για οποιονδήποτε λόγο και δεν έχετε ομπρέλα μαζί σας... τότε καλό θα ήταν να διαβάσετε τα παρακάτω tips που μπορείτε να εφαρμόσετε πριν βγείτε από το σπίτι ή μετά, για να αποφύγετε το φριζάρισμα των μαλλιών που δημιουργείτε από την βροχή. Διατηρήσετε τα μαλλιά σας όμορφα και περιποιημένα, έστω και αν έξω γίνεται ο κακός χαμός.

1. Εάν έχετε ίσια ή wavy μαλλιά, μπορείτε να τα βρέξετε ελαφρός και να τα χτενίσετε απαλά εφαρμόζοντας ένα λαδάκι μαλλιών στις άκριες. Εάν πάλι το μαλλί σας είναι αρκετά σγουρό και το χτενίζεται μόνο μετά ή πριν από το μπάνιο, τότε θα σας πρότεινα να χωρίζατε τα μαλλιά σας σε 2 μεγάλες τούφες και να εφαρμόζατε το λαδάκι μαλλιών απαλά ανάμεσα από τις μπούκλες σας για να επαναφέρετε το volume τους.

2. Μπορεί να έχετε ξανακούσει αυτό το beauty hack, μπορεί και όχι... αλλά η ενυδατική κρέμα σώματος μπορεί να κάνει καλό και στα μαλλιά σας. Εάν δεν έχετε κάποιο προϊόν ενυδάτωσης για τα μαλλιά, εφαρμόστε λίγη ενυδατική κρέμα στις άκριες των μαλλιών σας, αποφεύγοντας τις ρίζες για να μην λαδώσουν. Με αυτό τον απλό τρόπο θα πείτε bye bye στο φριζάρισμα.

3. Ένα από τα αγαπημένα μας hack κατά του φριζαρίσματος είναι το dry shampoo, το οποίο δεν είναι μόνο χρήσιμο όταν τα μαλλιά μας είναι λαδωμένα. Αυτό το προϊόν μπορεί να στρώσει ομοιόμορφα τα μαλλιά όταν αυτά είναι ατίθασα.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση