ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:55
 

Φιλανθρωπία με στιλ στο ετήσιο gala του amFAR

Πρόκειται για το ετήσιο γκαλά του Αμερικάνικου Ιδρύματος Έρευνας για το AIDS

ΠΗΓΗ: CNN

Το λαμπερό gala για καλό σκοπό του amfAR έφερε τον κόσμο της μόδας της Νέας Υόρκης στον αγώνα κατά της επιδημίας του AIDS τιμώντας τους Λι Ντάνιελς και Στέφανο Τόνκι για το έργο τους.

Στο gala που ήταν γεμάτο από πληθωρικά κομψές παρουσίες έδωσε το παρών όλο το fashion pack προτού ξεκινήσει η Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη.

Πρόκειται για το ετήσιο γκαλά του Αμερικάνικου Ιδρύματος Έρευνας για το AIDS (American Foundation for AIDS Research -amfAR) και είναι η ιδανική αφορμή για να συναντηθούν οι παράγοντες της βιομηχανίας της μόδας και να δημοπρατηθούν υπηρεσίες και προϊόντα για καλό σκοπό. Από τη Xάιντι Κλουμ στην Τζόαν Σμολς και άπειρους star και μοντέλα, το gala υπενθύμισε έναν αγώνα για καλύτερη ζωή.

Ο ένας από τα πρόσωπα που τιμήθηκαν για το έργο τους, ο Στέφανο Τόνκι (Stefano Tonchi), αρχισυντάκτης του περιοδικού W μίλησε για τη σχέση πλούτου και μόδας. Ο Τόνκι τόνισε ότι οι πλούσιοι άνθρωποι συχνά δεν έχουν κανένα στιλ - απλά το αγοράζουν.

Ο Τόνκι, ο οποίος τιμήθηκε στο gala του amfAR του Αμερικανικού Ιδρύματος για την Έρευνα κατά του AIDS, την περασμένη Τετάρτη στη Νέα Υόρκη δήλωσε στο Page Six:

"Τα χρήματα μπορούν πραγματικά να καταστρέψουν την αίσθηση της μόδας γιατί η εφεύρεση είναι η μητέρα της δημιουργικότητας. Όταν δεν έχεις χρήματα, χρησιμοποιείς όσα έχεις και συνδυάζεις πράγματα. Όταν έχεις χρήματα... μπορείς να πληρώσεις έναν στιλίστα για να φτιάξει την εμφάνισή σου και αυτό δεν είναι ωραίο" είπε ο Τόνκι.

Στη δουλειά μου βλέπω πολλούς ανθρώπους με χρήματα που δεν μπορούν να ντυθούν. Το στυλ δεν είναι κάτι που μπορείτε να αγοράσετε. Τα χρήματα δεν χρειάζονται για να είναι κάποιος μοντέρνος" πρόσθεσε ο γεννημένος στη Φλωρεντία, Στέφανο Τόνκι που έχει στο παρελθόν εργαστεί στο T των The New York Times αλλά και τα Esquire και L'Uomo Vogue.

Στο γκαλά του amfAR, ο Στέφανο Τόνκι, ο οποίος είναι επίσης σκηνοθέτης και συγγραφέας τιμήθηκε για την προσήλωσή του στη μάχη κατά του AIDS.

"Ζούμε σε μία χώρα, στην οποία επιτρέπεται να είσαι, αυτός που είσαι και να αγαπάς όποιον θέλεις να αγαπάς" τόνισε παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση

X