ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ακούστε πρώτοι το νέο single της Έλενας Παπαρίζου «Μισή Καρδιά»

Aποκλειστικά στο akazoo της ΜΤΝ

Δελτίο Τύπου

Η ΜΤΝ προσφέρει μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας στους συνδρομητές της για άλλη μια φορά. ΌΛΟΙ οι χρήστες της μουσικής υπηρεσίας akazoo της ΜΤΝ, που προσφέρει περισσότερα από 20 εκατομμύρια Ελληνικά και Ξένα τραγούδια, έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΠΡΩΤΟΙ από τις 8 μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου το ολοκαίνουριο single της Έλενας Παπαρίζου «Μισή Καρδιά» που κυκλοφορεί επίσημα στις 15 Φεβρουαρίου.

Οι χρήστες της μουσικής βιβλιοθήκης akazoo, της πρώτης υπηρεσίας streaming μουσικής στην Κύπρο από την ΜΤΝ, μπορούν να απολαύσουν εντελώς δωρεάν με εξαιρετική ποιότητα ήχου και χωρίς διαφημίσεις από όλες τις συσκευές, είτε βρίσκονται συνδεδεμένοι στο ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο ΜΤΝ4G είτε offline την νέα επιτυχία της Έλενας Παπαρίζου.

Η ΜΤΝ με την καινοτομική εφαρμογή akazoo δίνει την ευκαιρία μόνο στους συνδρομητές της να ακούσουν τη μουσική που επιθυμούν στο tablet, το κινητό ή τον υπολογιστή τους αλλά και να δημιουργήσουν λίστα με τα αγαπημένα τους τραγούδια με τη δυνατότητα να τα απολαύσουν στο akazoo app

Το akazoo προσθέτει στις απεριόριστες ώρες μουσικής απόλαυσης των συνδρομητών της ΜΤΝ το τραγούδι «Μισή Καρδιά» της Έλενας Παπαρίζου. Όλοι μπορούν να κατεβάσουν το akazoo ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ στο τηλέφωνό τους ακολουθώντας τον σύνδεσμο http://mtn.akazoo.com.

Η ΜΤΝ σου δίνει πάντα περισσότερα, με το akazoo να προσφέρει απεριόριστη μουσική εμπειρία, όποτε και όπου την θες!

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X