ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αθωώθηκε η μοιραία Porsche που κόστισε τη ζωή στον Πολ Γουόκερ

Σύμφωνα με το πόρισμα το ατύχημα οφείλεται στην υπερβολική ταχύτητα

Δικαστήριο στο Λος Άντζελες απεφάνθη πως το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Πολ Γούκερ δεν οφείλεται σε πρόβλημα στο αυτοκίνητο της συγκεκριμένης μάρκας, στο οποίο επέβαιναν. Το Δικαστήριο απεφάνθη το πιο πάνω αφότου κινήθηκε δικαστικά εναντίον της αυτοκινητοβιομηχανίας η χήρα του Ρότζερ Ρόντας, με τον οποίο επέβαιναν μαζί στο αυτοκίνητο.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ηθοποιός Πολ Γουόκερ με τον φίλο του Ρότζερ Ρόντας έχασαν τη ζωή τους τον Νοέμβριο του 2013 σε τραγικό δυστύχημα, προκαλώντας διεθνή συγκίνηση. Οι δύο νεαροί άντρες επέβαιναν σε αυτοκίνητο μάρκας Porche, το οποίο οδηγούσε ο Ρόντας, με συνοδηγό τον Γουόκερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη απόφαση δεν επηρεάζει τις άλλες δύο υποθέσεις εναντίον της αυτοκινητοβιομηχανίας και συγκεκριμένα αυτές της κόρης και του πατέρα του ηθοποιού, οι οποίοι επίσης προσέφυγαν στο Δικαστήριο εναντίον της.
Το πόρισμα της Τροχαίας και της Αστυνομίας του Λος Άντζελες εστιάζουν στην υπερβολική ταχύτητα ως αιτία του δυστυχήματος και όχι σε κάποιο μηχανικό πρόβλημα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X