ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Τομ Χανκς μιλάει για τον καθημερινό του αγώνα με τον διαβήτη

Ο ηθοποιός χαρακτηρίζει τον εαυτό του «εντελώς ηλίθιο» για την ανθυγιεινή διατροφή

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο γνωστός σταρ του Χόλιγουντ Τομ Χανκς μίλησε δημόσια για την καθημερινή του μάχη με την ασθένεια του διαβήτη δευτέρου τύπου, περιγράφοντας τον εαυτό του ως «εντελώς ηλίθιο», εξαιτίας της μη προσεκτικής διατροφής του κατά τη διάρκεια των νεανικών του χρόνων.

Ο οσκαρικός ηθοποιός πιστεύει, ακόμα, ότι οι απότομες και μεγάλες αυξομειώσεις στο βάρος του για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των διαφόρων ρόλων του στον κινηματογράφο, συνέβαλαν επίσης στην ασθένειά του.
Ο ηθοποιός, ο οποίος γίνεται 60 χρονών τον Ιούλιο, μίλησε σε αμερικανικό ραδιοφωνικό σταθμός (Radio Times), προβαίνοντας σε αυτές τις αποκαλύψεις. Σχολίασε, ακόμα, πως τον «στοιχειώνουν» ακόμα οι διατροφικές συνήθειες που τον χαρακτήριζαν στα 30 και τα 40 του χρόνια.

Όπως δήλωσε, «Είμαι μέρος της τεμπέλικης αμερικανικής γενιάς, που τυφλά συνεχίζαμε στα χορεύουμε στα πάρτι και τώρα βρίσκουμε τον εαυτό μας με ασθένεια», ενώ στη συνέχεις δήλωσε πως «ήμουν βαρύς. Με είδατε στις ταινίας, ξέρετε πώς έμοιαζα. Ήμουν εντελώς ηλίθιος. Νόμιζα ότι μπορούσα να το αποφύγω με το να απομακρύνω τα ψωμάκια από τα τσιζμπέρκερς».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός, ο οποίος είναι παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής Ρίτα Γουίλσον, είχε συμπτώματα διαβήτη για δύο δεκαετίες προτού να διαγνωστεί και επισήμως με την ασθένεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X