ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Kim Kardashian στο εξώφυλλο του Forbes

Έκανε λόγο πως είναι μια τεράστια τιμή για εκείνη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Φαίνεται πως η Kim Kardashian περίμενε για χρόνια τη στιγμή που θα μπορούσε να δείξει σε εκείνους που τη μισούν ότι είναι κάτι παραπάνω από μια πληθωρική τηλεπερσόνα και το Forbes της έδωσε αυτήν ακριβώς την ευκαιρία.

Τη Δευτέρα η 35χρονη Kim ανάρτησε στους λογαριασμούς της στα social media μια εικόνα με το εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού στο οποίο φιγουράρει και που είναι αφιερωμένο στους νέους «μεγιστάνες» των κινητών τηλεφώνων.

«Kim Kardashian: Έβγαλε 45 εκατ. δολάρια από ένα μόνο παιχνίδι», γράφει το περιοδικό για την τηλεπερσόνα και επιχειρηματία, δίνοντας στην πληθωρική καλλονή την ευκαιρία να πάρει την... εκδίκησή της, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι ένα κορίτσι χωρίς ταλέντο.

Πράγματι, αυτό ήταν ένα από τα σχόλια με τα οποία η Kardashian θέλησε να σχολιάσει το εξώφυλλο του Forbes.

Τι έγραψε στο Twitter

«Όχι και άσχημα για ένα κορίτσι χωρίς ταλέντο», έγραψε, κάνοντας επίσης λόγο για μια τεράστια τιμή για εκείνη.

«Δεν θα μπορούσα να ονειρευτώ ότι αυτό θα συνέβαινε μια μέρα και ξέρω πως ο μπαμπάς μου θα ήταν περήφανος», ήταν ένα από τα «τιτιβίσματά» της.

Η αλήθεια είναι ότι η Kim έχει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη και κερδοφόρα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, αλλά και την δική της σειρά από emoji!

Στη συνέντευξή που παραχώρησε στο περιοδικό η 35χρονη μίλησε για την μετάβασή της στoν χώρο της τεχνολογίας, αποκαλύπτοντας ότι πίστεψε πως θα ήταν το επόμενο βήμα στην καριέρα της, ένας κόσμος στον οποίο εστίασε και για τον οποίο δούλεψε σκληρά και πέτυχε, μεγαλώνοντας κατά πολύ την περιουσία της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X