ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Meryl Streep: Αποκαλύπτει πότε άρχισε να μισεί τους κριτικούς θεάτρου

Η αποκάλυψη της σε συνέντευξη γιν προώθηση της ταινίας,

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ακόμη και οι βραβευμένοι με Όσκαρ ηθοποιοί έχουν κάποια στιγμή στη ζωή τους αντιμετωπίσει μία σκληρή ή άδικη κριτική που τους έχει κόψει τη φόρα και έχει ρίξει το ηθικό τους. Ακόμη και η Μέριλ Στριπ, η οποία πάντα ειλικρινής, πριν από μερικές μέρες εξομολογήθηκε σε ποια φάση της μεγάλης καριέρας της άρχισε (κυριολεκτικά) να μισεί τους κριτικούς - του θεάτρου, για αρχή - και εν συνεχεία τους λόγους για τους οποίους αισθάνεται έτσι για οποιονδήποτε γράφει κάτι αρνητικό, χωρίς σοβαρό επιχείρημα.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης της για την προώθηση της τελευταίας της ταινίας, "Florence Foster Jenkins", η πρωταγωνίστρια μεγάλων κινηματογραφικών επιτυχιών, αποκάλυψε ότι στα μέσα της δεκαετίας του '70, στα πρώτα της βήματα και ενώ συμμετείχε σε μία θεατρική παραγωγή του Broadway, βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα κακοπροαίρετο σχόλιο, που, τελικά, έκανε κακό στην προσπάθεια όλης της θεατρικής ομάδας.

"Ήμασταν μια υπέροχη ομάδα με τον Mandy Patinkin (σ.σ.: γνωστό από την αστυνομική σειρά "Criminal Minds") τον John Lithgow και τη Mary Beth Hurt. Όλοι μας τότε βρισκόμασταν είτε στην αρχή της καριέρας μας, είτε στα πρώτα μας βήματα στον χώρο του θεάτρου. Είχαμε κάνει τις πρώτες πρόβες και είχαμε περάσει υπέροχα. Γελούσαμε, είχαμε ταιριάξει σαν ομάδα από τις πρώτες κιόλας παραστάσεις και τότε ήρθε ένα δημοσίευμα από τον John Simon, κριτικό του περιοδικού και διάσημο για τον εριστικό τρόπο γραφής του. Αυτός, λοιπόν, έγραψε μία σκατένια κριτική και μετά ακριβώς από το σχόλιο του, το κοινό που ερχόταν να μας δει ήταν εξαιρετικά αμήχανο. Γι' αυτό γιατί υπήρξε κάποιος που υπαγόρευσε στο κοινό πώς να νιώσει", είπε με ειλικρίνεια η Στριπ.

"Σε κάθε περίπτωση, η διαφορά που υπήρξε ήταν αισθητή (αναφορικά με τις αντιδράσεις του κοινού). Τότε ήταν που άρχισα να μισώ τους κριτικούς. Κι ύστερα, ήταν κι αυτοί οι 3 κριτικοί, που ό,τι έγραφαν μετρούσε στη Νέα Υόρκη και κάθε φορά που συμμετείχες σε ένα θεατρικό, ένιωθες τρομερό άγχος και έτρεχες από νωρίς το πρωί να αγοράσεις εφημερίδα για να δεις τι έγραψαν για 'σένα. Ναι, είναι παλιομοδίτικο όλο αυτό και σου προκαλεί ένα απίστευτα ενοχλητικό συναίσθημα.


Πηγή:mustcy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ