ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ελεύθερος με εγγύηση 250.000 δολαρίων ο Chris Brown

Ο 27χρονος τραγουδιστής συνελήφθη για επίθεση με όπλο σε μια γυναίκα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο αμερικανός τραγουδιστής της R&B Chris Brown που συνελήφθη χθες, αφέθηκε ελεύθερος σήμερα με εγγύηση 250.000 δολαρίων (περίπου 220.000 ευρώ), σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές του Λος Άντζελες.

Στον 27χρονο Μπράουν, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για επίθεση με όπλο σε μια γυναίκα, δεν απαγγέλθηκαν επισήμως κατηγορίες, σύμφωνα με τις ίδιες.

«Ο Chris βγήκε και είναι καλά», έγραψε παράλληλα ο συνήγορός του Μαρκ Γκεράγκος στον λογαριασμό του στο Twitter. «Οι κατηγορίες εναντίον του είναι σαφώς ψευδείς», πρόσθεσε.

Η αστυνομία έκανε έρευνα χθες στην πολυτελή του κατοικία που βρίσκεται στην περιοχή Ταρζάνα του Λος Άντζελες έπειτα από κλήση που δέχθηκε τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη.

Σύμφωνα με πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, μια γυναίκα κάλεσε την άμεση δράση και είπε ότι ο Chris Brown την στόχευε με ένα όπλο.

Η Μπέιλι Κούραν, η οποία στέφθηκε φέτος «Μις Καλιφόρνια» στα καλλιστεία που έγιναν στην Καλιφόρνια, γνωστοποίησε αργότερα ότι αυτή τηλεφώνησε στην αστυνομία.

Η ίδια δήλωσε επίσης στον TMZ, τον ιστότοπο ενημέρωσης για τις διασημότητες, ότι βρισκόταν μαζί με μια φίλη της στο τζακούζι στο σπίτι του Μπράουν και ότι ο τραγουδιστής νευρίασε όταν αυτή θαύμασε το κόσμημα που της έδειξε ένας από τους προσκεκλημένους του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός τραγουδιστής της R&B, με επιτυχίες όπως το «Run It!» και το «Kiss Kiss» που βρίσκονται στην κορυφή των μουσικών πωλήσεων στις ΗΠΑ, έχει περιπέτειες με τη δικαιοσύνη. Η πιο γνωστή από αυτές είναι η καταδίκη του επειδή είχε χτυπήσει την σύντροφό του εκείνη την εποχή, την γνωστή ποπ-σταρ Ριάνα, πριν από την τελετή απονομής των Grammy το 2009.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X