ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γράμμα αποκαλύπτει την κρυφή σχέση Μέριλιν Μονρόε με τον Ρ. Κένεντι

Οι δύο τους είχαν αρχίσει να πηγαίνουν συχνά μαζί σε εκδηλώσεις

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Μέριλιν Μονρόε ήταν γνωστό πως διατηρούσε παράνομο δεσμό με τον τότε πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Τζον Κένεντι.

Εκτός όμως από τον «Mr. President» η σέξι ηθοποιός είχε πέσει και στην αγκαλιά του μικρότερου αδερφού του Ρόμπερτ Κένεντι!
Η αποκάλυψη έρχεται 50 χρόνια μετά, μέσα από ένα γράμμα που είδε το φως της δημοσιότητας!

Σύμφωνα με το radaronline, η Τζιν Κένεντι Σμιθ, μικρότερη αδερφή του Τζον και του Μπόμπι(Ρόμπερτ), είχε γράψει γράμμα στη Μέριλιν Μονρόε στις αρχές της δεκαετίας του 1960 για την αποδοχή του δεσμού τους.

«Καταλαβαίνουμε ότι εσύ και ο Μπόμπι είστε το νέο θέμα! Πιστεύουμε πως θα έπρεπε να έρθεις μαζί του όταν γυρίσει από την Ανατολή», γράφει χαρακτηριστικά.

Οι δύο τους είχαν αρχίσει να πηγαίνουν συχνά μαζί σε εκδηλώσεις, με τις φήμες για δεσμό τους να εξοργίζουν τη γυναίκα του Μπόμπι Κένεντι, Έθελ.

Ο δημοσκόπος Lou Harris αποκάλυψε πως η Μέριλιν τον είχε κολλήσει κυριολεκτικά στον τοίχο και τον παγίδευσε.

«Η Έθελ είχε αηδιάσει. Όταν πήγαν σπίτι του είπε ότι αυτό ήταν το πιο αποκρουστικό πράγμα που είχε δει ποτέ».

Υπήρχαν μάλιστα φήμες πως ο Ρόμπερτ Κένεντι είχε εμφανιστεί στο μπανγκαλόου της Μέριλιν Μονρόε λίγο καιρό πριν από τον θάνατό της στις 5 Αυγούστου του 1962.

Το γράμμα θα δημοπρατηθεί στις 17 Νοεμβρίου μαζί με άλλα προσωπικά αντικείμενα της Μέριλιν Μονρόε.

Ωστόσο, ο εκτελεστικός διευθυντής του Julien’s Auctions Martin Nolan είπε ότι πάντα υπήρχαν εικασίες για τις σχέσεις της με τους Κένεντι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X