ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ένα κλεμμένο κόσμημα της Καρντάσιαν βρέθηκε πεταμένο στο Παρίσι

Παραδόθηκε στη γαλλική αστυνομία ο διαμαντένιος της σταυρός

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πληροφορίες αναφέρουν πως στη γαλλική αστυνομία έχει παραδοθεί ο διαμαντένιος σταυρός που φορούσε και της έκλεψαν στο Παρίσι

Η συμμορία των ληστών που κατάφερε να κλέψει κοσμήματα τεράστιας αξίας από την Κιμ Καρντάσιαν υπό την απειλή όπλου στο Παρίσι, είχε και κάποια πολύ απρόσεχτα μέλη, όπως αποδεικνύεται.

Κατά τη διάρκεια της φυγής τους τους, οι ληστές φέρονται να έχουν απολέσει ένα από τα κλοπιμαία το οποίο βρέθηκε και είναι στα χέρια της γαλλικής αστυνομίας. Πρόκειται για έναν σταυρό από πλατίνα και διαμάντια ο οποίος είναι φιλοτεχνημένος από τον οίκο Jacob and Co και έχει αξία 33.180 δολάρια.

Παραδόξως, ο σταυρός βρέθηκε σε πεζοδρόμιο την επόμενη μέρα και παραδόθηκε από τον άγνωστό στις αρχές. Σύμφωνα δε με το ΤΜΖ, ο περαστικός τον βρήκε πολύ κοντά στο πολυτελές σπίτι όπου σημειώθηκε η κλοπή.

Το κόσμημα ελέγχεται από τις αρχές για ίχνη DNA που ίσως οδηγήσουν στους δράστες. Το TMZ αναφέρει ότι η Καρντάσιαν φορούσε τον σταυρό δύο μέρες πριν την κλοπή και είναι μάλλον αυτός που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία...

Η Καρντάσιαν εξακολουθεί να απέχει από τη δημοσιότητα και δεν έχει μιλήσει καθόλου εδώ και μια εβδομάδα για το συμβάν. Τα social media της έχουν σιγήσει και δεν έχει δώσει το "παρών" σε κανένα κοσμικό event.

Σημερινές πληροφορίες αναφέρουν πως η προσωπική της ασφάλεια έχει αυξηθεί δραματικά και ενισχύθηκε από άντρες που είχαν εργαστεί στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και πάνοπλους boduguards. Τα ταμπλόιντς πάντως έχουν στείλει τους δημοσιογράφους στην Καλιφόρνια όπου η Κιμ αναρρώνει από την επίθεση στο σπίτι της και περιμένουν την επόμενη κίνηση.

Πηγή: Mustcy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ