ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δύο τραυματίες μετά από εισβολή αγνώστου στην κατοικία της Μιράντα Κερ

Την ώρα του συμβάντος κανείς δεν βρισκόταν στην κατοικία

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ένας άνδρας που διέρρηξε την κατοικία της Μιράντα Κερ στο Μαλιμπού, της Καλιφόρνια τραυματίστηκε από σφαίρα και ένας φρουρός ασφαλείας τραυματίστηκε με μαχαίρι, ανακοίνωσε το Σάββατο η αστυνομία.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες περιέγραψε τα γεγονότα, που συνέβησαν την Παρασκευή το πρωί, την ώρα που κανείς δεν βρισκόταν στην κατοικία, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει τον ιδιοκτήτη της.

Όμως τα ΜΜΕ ανακάλυψαν, από τη διεύθυνση που δόθηκε για την κατοικία που βρίσκεται στη συνοικία των σταρ, πως ανήκει στο τοπ μόντελ Μιράντα Κερ.

Η 33χρονη αυστραλέζα, παντρεύτηκε τον αμερικανό ηθοποιό Ορλάντο Μπλουμ το 2010 και το ζευγάρι απέκτησε ένα παιδί το επόμενο έτος προτού ανακοινώσει τον χωρισμό του τρία χρόνια αργότερα.

Από το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες έγινε γνωστό ότι έλαβαν ένα επείγον τηλεφώνημα να μεταβούν γρήγορα στην κατοικία στο Μάλιμπου, όπου "προσδιόρισαν ότι ένας φρουρός ασφαλείας είχε εμπλακεί σε μάχη με έναν διαρρήκτη" που είχε εισέλθει στην κατοικία.
Ο τελευταίος μαχαίρωσε τον φρουρό ο οποίος "πυροβόλησε προς τον εισβολέα". Οι δύο άνδρες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο και η ζωή τους δεν κινδυνεύει.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ