ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H Madonna είναι η γυναίκα της χρονιάς

Η Madonna είναι μία από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνιδες

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

To Billboard φέτος, για ενδέκατη συνεχή χρονιά, βραβεύει της γυναίκες της χρονιάς. Στον τομέα της μουσικής, δεν θα μπορούσε να βραβευτεί άλλη από την Madonna. Η βασίλισσα της pop, πρόσθεσε επιπλέον συναυλίες στην ήδη υπερ-πετυχημένη περιοδεία της και για ακόμα μια χρονιά έγινε η γυναίκα καλλιτέχνις με τα περισσότερα έσοδα από συναυλίες, όλων των εποχών.

Η Madonna είναι μία από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνιδες, της οποίας η πορεία επηρεάζει τη μουσική. Με το δημιουργικό της όραμα και τις ασταμάτητες καινοτομίες έχει επηρεάσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους ανά τον κόσμο, όσο σπάει κάθε ρεκόρ. Είνα και φεμινίστρια, αλλά και μια καλλιτέχνιδα που αξιοποίησε την επιρροή της για να αλλάξει τα δεδομένα για τις γυναίκες, για τη σεξουαλικότητα και για τα ίσα δικαιώματα''. είπε η Janice Min, πρόεδρος του Hollywood Reporter - Billboard Media Group.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας Rebel Heart πούλησε 1 εκατομμύριο εισιτήρια με εισπράξεις που ξεπερνούσαν τα $170 εκατομμύρια. Έτσι, έγινε αυτόματα η σόλο καλλιτέχνις με τις μεγαλύτερες εισπράξεις στην ιστορία του Billboard. Οι συνολικές εισπράξεις από όλες τις περιοδείες της, ξεπερνούν το εκπληκτικό ποσό του $1 δισεκατομμυρίου

Πηγή:Must cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X