ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Beyonce και Jay Ζ αποθεώνουν την Hillary σε συναυλία προς τιμήν της

Σε μεγάλη συναυλία που έδωσαν στο Κλίβελαντ του Οχάιο.

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Την θερμή τους υποστήριξη προς την υποψήφια Χίλαρι Κλίντον ενόψει των επικείμενων κρίσιμων εκλογών στις ΗΠΑ, εξέφρασαν την Παρασκευή το βράδυ η Beyonce και ο Jay Z σε μεγάλη συναυλία που έδωσαν στο Κλίβελαντ του Οχάιο.

Η συναυλία είχε στόχο να ενθαρρύνει τους ψηφοφόρους της περιοχής να στηρίξουν την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον, έναντι του Ντόναλτ Τράμπ.

Το διάσημο ζεύγος υποδέχτηκε την Κλίντον ως την «επόμενη πρόεδρο της Αμερικής» μπροστά σε πάνω από 10.000 θεατές.

«Θέλω η κόρη μου να μεγαλώσει βλέποντας πως τα ηνία της χώρας μας τα κρατά μια γυναίκα και ξέρω ότι οι δυνατότητες της είναι απεριόριστες», τόνισε η γνωστή τραγουδίστρια, προτρέποντας όλους τους Αμερικανούς πολίτες να πάνε στην κάλπη στις 8 Νοεμβρίου.

Η τραγουδίστρια έδειξε να ξεχωρίζει το γεγονός πως η Χίλαρι δεν είναι μια απλή περίπτωση υποψήφιας, καθώς αν εκλεγεί θα είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ. «Λιγότερο από 100 χρόνια πριν, οι γυναίκες δεν είχαμε το δικαίωμα της ψήφου. Κοιτάξτε πόσο μακριά βρισκόμαστε πια απ' την εποχή που δεν είχαμε καθόλου φωνή προκειμένου να γράψουμε ιστορία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ