ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Συνελήφθη ο γιός της Μαντόνα για κατοχή κάνναβης

Το περιστατικό συνέβη σε ακριβή περιοχή του Λονδίνου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τελικά πόσα να αντέξει πια η μάνα με αυτό το ατίθασο παιδί; Δεν πάει πολύς καιρός που την απαρνήθηκε και πήγε να ζήσει με τον πατέρα του, τώρα συνελήφθη και για κατοχή κάνναβης. Ο λόγος για τον γιο της Μαντόνα, Ρόκο Ρίτσι, οποίος όπως όλα δείχνουν δεν περνάει και την πλέον εύκολη εφηβεία.

Ο 16χρονος ο Ρόκο Ρίτσι, γιος της Μαντόνα και του Γκάι Ρίτσι, καθόταν σ’ ένα πεζούλι και έκανε χρήση κάνναβης με έναν φίλο του.

Το περιστατικό συνέβη σε ακριβή περιοχή του Λονδίνου όπου οι γείτονες αντιλήφθηκαν ύποπτες κινήσεις και έτσι κάλεσαν την αστυνομία.

Φτάνοντας οι αστυνομικοί στο σημείο εντόπισαν έναν νεαρό οποίος πρόλαβε και πέταξε μακριά το ύποπτο σακουλάκι. Σε έρευνα όμως που έγινε στο σακίδιο του βρέθηκε να έχει στην κατοχή του κάνναβη.
Αυτό που έδωσε διάσταση στην είδηση είναι ότι ο νεαρός που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών δεν ήταν άλλος από τον 16χρονο γιό της Μαντόνα και του Βρετανού σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι, Ρόκο Ρίτσι.

Σύμφωνα με πηγές, ο 16χρονος καθόταν σ’ ένα πεζούλι και έκανε χρήση κάνναβης με έναν φίλο του. Οι αστυνομικοί εντόπισαν ίχνη του ναρκωτικού στα ρούχα του και έπειτα από έρευνα στο σακίδιό του μεγαλύτερη ποσότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ