ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Julia Roberts για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη

Η χολιγουντιανή σταρ δεν είχε συμμετάσχει ποτέ σε τηλεοπτική σειρά

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η χολιγουντιανή σταρ δεν είχε συμμετάσχει ποτέ σε τηλεοπτική σειρά.
Δεν επιχείρησε ένα τηλεοπτικό ρόλο ούτε στις αρχές τις καριέρας της. Κι όμως η Julia Roberts έκλεισε για πρώτη φορά να πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτική σειρά και συγκεκριμένα στη μεταφορά του μυθιστορήματος της Maria Semple, Today Will Be Different.

Όλη η σειρά θα είναι η ιστορία μιας μόνο μέρας, μέσα στην οποία η ηρωϊδα, Eleanor Flood, την οποία θα υποδύεται η Roberts, προσπαθεί να αντεπεξέλθει σε μικρά προβλήματα της καθημερινότητάς της τα οποία είχε παραμελήσει.

Εκτός από μια μικρή συμμετοχή στη σειρά του HBO, The Normal Heart, η Roberts από τότε που πάτησε στα ψηλά σκαλοπάτια του Hollywood δεν είχε ποτέ εμφανιστεί ξανά στη μικρή οθόνη. Και δεν είναι η μόνη μεγάλη σταρ που στρέφεται στη μικρή οθόνη. Η Meryl Streep, αναμένεται να εμφανιστεί στη σειρά J.J.Abrams, η Julianne Moore, θα πρωταγωνιστήσει σε ένα show του Amazon, ενώ η Emma Stone έκλεισε μια εμφάνιση στη σειρά του Netflix, Maniac.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ