ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Γλυπτό κόκορα με τη μορφή του Trump

Σχεδιάστηκε με βάση τα χαρακτηριστικά του Trump λόγω της «Χρονιάς του Κόκορα»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Θέλοντας να γιορτάσει την άφιξη της «Χρονιάς του Κόκορα», ένα εμπορικό κέντρο στην Κίνα εγκατέστησε ένα γιγάντιο γλυπτό κόκορα που μοιάζει με τον Donald Trump. Το ομοίωμα εκτίθεται από αυτή την εβδομάδα στην είσοδο ενός εμπορικού κέντρου της Ταϊγιουάν, της πρωτεύουσας της βόρειας επαρχίας Σανσί.

Το γλυπτό σχεδιάστηκε με βάση τα χαρακτηριστικά του Trump και το λειρί έχει αντικατασταθεί από την χαρακτηριστική τούφα στην κώμη του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ. Τα μικροσκοπικά φτερά του διακωμωδούν τις χειρονομίες του μεγιστάνα.

Μικρότερες εκδοχές του «κόκορα-Τραμπ» πωλούνται στο εμπορικό αλλά και στο διαδίκτυο. Μπορεί να το βρει κανείς σε όλα τα μεγέθη και σε τιμές έως και 12.000 γιουάν (1.650 ευρώ) για ένα αντίγραφο ύψους 10 μέτρων, όπως προτείνει ένα κατάστημα στην πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Taobao. Ο Τραμπ θα αναλάβει τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο, μια εβδομάδα πριν από το Νέο Σεληνιακό Έτος, που θα σηματοδοτήσει για τους Κινέζους την έναρξη της χρονιάς του Κόκορα. Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αυτή, οι φιγούρες με κόκορες και πουλερικά πολλαπλασιάζονται στη χώρα, με αναρίθμητα καλούπια και μορφές να εκτίθενται στα εμπορικά κέντρα, σε κτίρια γραφείων και στα πάρκα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ