ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 19:47
 

«Αφαντη» η Ελισάβετ λόγω κρυολογήματος

Δεν παρέστη στην καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη λειτουργία

Newsroom Κ, Αθήνα

Η βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ δεν παρέστη στην καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη λειτουργία εξαιτίας ενός κρυολογήματος που επιμένει να την ταλαιπωρεί. Η μακροβιότερη μονάρχης του κόσμου, που είναι σήμερα 90 ετών, δεν παρέστη, αξίζει να σημειωθεί, ύστερα από δεκαετίες, ούτε στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία.

Η Βρετανή μονάρχης παρέμεινε στην εξοχική της έπαυλη στο Σάντριγχαμ του Νόρφολκ, ενώ άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας παρακολούθησαν τη λειτουργία.

Την ίδια στιγμή ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος, 95 ετών σήμερα, ο οποίος επίσης υποφέρει από κρυολόγημα, παρακολούθησε τόσο τη χριστουγεννιάτικη όσο και την πρωτοχρονιάτικη λειτουργία. Ο πρίγκιπας του Εδιμβούργου έφτασε με αυτοκίνητο μέχρι την είσοδο του ναού της Μαρίας Μαγδαληνής, έξω από τον οποίο είχαν συγκεντρωθεί περίοικοι και πολλοί φωτογράφοι που ανέμεναν την άφιξη των υπολοίπων μελών της βασιλικής οικογένειας. Ανάμεσα στους παρισταμένους η πριγκίπισσα Αννα και ο πρίγκιπας Εδουάρδος, τρίτος γιος του βασιλικού ζεύγους. Η βασίλισσα Ελισάβετ παρακολουθεί τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία κάθε χρονιά από το 1988 οπότε η βασιλική οικογένεια περνάει τις ημέρες των Χριστουγέννων στο Σάντριγχαμ.

Γενικά, όμως, τα τελευταία χρόνια λόγω του προχωρημένου της ηλικίας της η βασίλισσα Ελισάβετ έχει περιορίσει τις περιοδείες της σε όλο τον κόσμο αλλά όχι τις δημόσιες εμφανίσεις της στη Βρετανία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Η εμπλοκή του πρίγκιπα Andrew στο σκάνδαλο με τον χρηματιστή Jeffrey Epstein

Η νέα κίνηση της βασίλισσας

Ο πρίγκιπας Andrew γνωστοποίησε ότι του ζητήθηκε να παραιτηθεί από τα δημόσια καθήκοντά του για το άμεσο μέλλον
Newsroom K
 |  SHOWBIZ
X