ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Jane Fonda τα έβαλε με τον Justin Trudeau

Δήλωσε προδομένη από τον Καναδό πρωθυπουργό μετά την στάση του στο ζήτημα της Αλμπέρτα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο πρωθυπουργός του Καναδά Justin Trudeau χαίρει μεγάλου θαυμασμού τόσο στη χώρα του όσο και το εξωτερικό, για τις φιλελεύθερες ιδέες του αλλά και για τo δημόσιο προφίλ του, που πολύ συχνά επιλέγει να προβάλλει «επιμελώς» μέσω των social media με πολλούς να κάνουν λόγο για τον πλέον φωτογενή πολιτικό των ημερών μας.

Δεν κατάφερε όμως να πείσει την Jane Fonda, μιας και η χολιγουντιανή σταρ ανήκει στην κατηγορία εκείνων που δεν έχουν σαγηνευθεί από την γοητεία του, και όπως μαρτυρά πρόσφατο βίντεο, φροντίζει με κάθε τρόπο να προειδοποιήσει τους θαυμαστές του να μην ξεγελιούνται από «όμορφους φιλελεύθερους», εξαπολύοντας την ίδια στιγμή έντονη κριτική απέναντί του.

Η διάσημη ηθοποιός δήλωσε δημοσίως πως ένιωσε προδομένη από τον Trudeau μετά την κίνησή του να εγκρίνει το πέρασμα αγωγών από την επαρχία Αλμπέρτα του Καναδά. «Όλοι σκεφτήκαμε ωραίος τύπος. Τι απογοήτευση» είπε η γνωστή ηθοποιός. «Μιλούσε τόσο όμορφα για το ότι πρέπει να πληρούνται οι προϋποθέσεις για την συνθήκη για το κλίμα και πως πρέπει να σεβαστούμε τους ιθαγενείς. Τήρησε μια τόσο ηρωική στάση και παρόλα αυτά πρόδωσε ένα προς ένα όλα αυτά για τα οποία δεσμεύτηκε στο Παρίσι» πρόσθεσε. «Νομίζω πως το μάθημα που διδαχτήκαμε είναι πως δεν πρέπει να ξεγελιόμαστε από όμορφους φιλελεύθερους όσο ευγενικοί κι αν είναι» είπε η Τζέιν Φόντα, σημειώνοντας πως περίμενε περισσότερα από τον Καναδό πρωθυπουργό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ