ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

O Στέφανος Τσιτσιπάς στην αμερικανική Vogue

Ο Έλληνας που η αμερικανική Vogue αποκαλεί στο αφιέρωμά της «Mr Personality»

must.com.cy

Η αλήθεια είναι πως μπορεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς να προκαλεί με αρκετές αναρτήσεις και δηλώσεις του, ωστόσο κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως πρόκειται για έναν ιδιαίτερα γοητευτικό και ταλαντούχο νεαρό - γεγονός που αναγνωρίζει και η αμερικανική Vogue.

Το διάσημο περιοδικό, λίγο μετά από τα 23α γενέθλια του Τσιτσιπά, αποφάσισε να τον φιλοξενήσει στις σελίδες του και να αποκαλύψει την πορεία της διαδρομής του μέχρι να αποκτήσει τον τίτλο «Mr Personality».

Στο άρθρο της Vogue διαβάζουμε πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς, το νεότερο άτομο στο ATP Top Ten, ξεκίνησε να παίζει τένις από τα τρία του και την περίοδο εκείνη, ο ίδιος ένιωθε διαφορετικός από τα υπόλοιπα παιδιά. "Ήσυχος, αγαπούσε τη μοναξιά, ήταν τόσο εσωστρεφής όσο και επικοινωνιακός", αναφέρεται χαρακτηριστικά από την Vogue.

Πέρα από αυτά, μαθαίνουμε πως ο Στέφανος «εκτός από Αγγλικά, μιλάει άπταιστα Ελληνικά και Ρωσικά, και γνωρίζει αρκετά καλά Γαλλικά, Πορτογαλικά και Ισπανικά. Σκεφτόταν να παρακολουθήσει ένα μάθημα διατροφής στην διαδικτυακή πλατφόρμα εκμάθησης Coursera αλλά κι ένα ντοκιμαντέρ του Matt D’Avella για τον μινιμαλισμό».

Μεταξύ άλλων, η Vogue αναφέρει πως το πιο συναρπαστικό πράγμα στην ζωή του Στέφανου Τσιτσιπά ήταν η γνωριμία του με τον Ισχυρότερο Άνθρωπο του Κόσμου, στην Ισλανδία, ενώ το πιο δυσάρεστο συνέβη στο Ομάν, όταν το jeep στο οποίο επέβαινε στην έρημο έμεινε χωρίς βενζίνη.

Ο διάσημος τενίστας υποστηρίζει πως ο μεγαλύτερος στόχος του είναι να είναι στην κορυφή με πολλές νίκες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση