ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:33
 

Οι νέες φωτογραφίες Κate-William με τα παιδιά τους

Στον κήπο υπάρχει επίσης δεντρόσπιτο, ένας καταρράκτης και πολλές ακόμη κατασκευές ιδανικές για μικρά παιδιά

Newsroom K

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι νέες φωτογραφίες της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, που παίζουν μαζί με τα παιδιά τους στον νέο κήπο που σχεδίασε η Δούκισσα του Cambridge, για την έκθεση λουλουδιού που ξεκινά στο Λονδίνο.

Το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα την βόλτα της οικογένειας και όπως βλέπετε στις εικόνες, οι μικροί George, Charlotte και πρίγκιπας Loui είναι ενθουσιασμένοι και παίζουν χαρούμενοι στον κήπο συνοδεία των γονιών τους.

Σύμφωνα με το BBC στον κήπο, που σχεδίασε η Kate Middleton, μαζί με τους αρχιτέκτονες εξωτερικών χώρων Andrée Davies και Adam White, υπάρχει επίσης δεντρόσπιτο, ένας καταρράκτης και πολλές ακόμη κατασκευές ιδανικές για μικρά παιδιά.

«Πραγματικά πιστεύω πως η φύση και οι εξωτερικές δραστηριότητες έχουν τεράστια οφέλη στην ψυχική και σωματική ευημερία, ειδικά για τα μικρά παιδιά. Ελπίζω αυτός ο κήπος που δημιουργήσαμε να εμπνεύσει οικογένειες, παιδιά και κοινότητες να βγουν έξω, να απολαύσουν την φύση και να περάσουν μαζί ποιοτικό χρόνο», σχολίασε η δούκισσα του Cambridge.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X