ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρίγκιπας Αλβέρτος: «Δεν έφυγε επειδή ήταν θυμωμένη μαζί μου»

Απαντά για πρώτη φορά στις φήμες περί διαζυγίου με την Charlene

must.com.cy

Τι και αν η πριγκίπισσα Charlene, έχει πει χιλιάδες φορές ότι απουσιάζει από το Παλάτι, λόγω αρρώστιας, όλοι οι χρήστες του Διαδικτύου ισχυρίζονται πως επρόκειτο για χωρισμό με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο, και πως όλο αυτό είναι "φτιαχτό''.

Μάλιστα, παρότι την επισκέφτηκε και εκείνος και τα παιδιά της στην Αφρική, πολλοί σχολίασαν την στάση του σώματος της, στις φωτογραφίες και την δήθεν ''αποστροφή'' προς το πρόσωπο του συζύγου της.

Ο Αλβέρτος που στο πρόσφατο ταξίδι του στην Ιρλανδία ταξίδεψε για πρώτη φορά με τα παιδιά του για επίσημη επίσκεψη, αποφάσισε να μιλήσει στο People και να απαντήσει σε όσους πιστεύουν ότι το ζευγάρι σκοπεύει να δώσει τέλος στον γάμο του: "Δεν έφυγε από το Μονακό απογοητευμένη. Δεν έφυγε επειδή ήταν θυμωμένη μαζί μου ή με κάποιον άλλο. Πήγε στη Νότια Αφρική για να τη δουλειά του Foundation και για να περάσει χρόνο με τον αδελφό της και κάποιους φίλους", είπε ο Αλβέρτος.

 

"Θα ήταν μόνο για μια εβδομάδα, το πολύ 10 μέρες παραμονής, και είναι ακόμα εκεί εξαιτίας της μόλυνσης και των επιπλοκών που προέκυψαν" πρόσθεσε εξηγώντας ότι "δεν πήγε στην εξορία. Ήταν απλά ένα ιατρικό πρόβλημα που έπρεπε να θεραπευτεί".

Ο πρίγκιπας παραδέχτηκε ότι όταν ξεκίνησαν οι φήμες περί σύννεφων στον γάμο του με την Charlene συνειδητοποίησε ότι θα έπρεπε να είχε απαντήσει νωρίτερα ώστε να τις σταματήσει, αλλά "είχα εστιάσει στο να φροντίσω τα παιδιά. Και πίστευα ότι απλά θα σταματούσαν. Ξέρετε εάν προσπαθείς να απαντάς σε ό,τι δημοσιεύεται τότε απλά συνεχώς θα απαντάς και χάνεις τον χρόνο σου".

Ο πρίγκιπας του Μονακό δεν παρέλειψε να πει ότι όλες αυτές οι φήμες έχουν επηρεάσει την πριγκίπισσα αλλά και τον ίδιο "το να παρερμηνεύεις τα γεγονότα είναι πάντα βλαβερό" αποκαλύπτει λέγοντας ότι "είμαστε εύκολος στόχος, μας χτυπούν εύκολα, γιατί είμαστε μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση