ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:50
 

Sarah Parker: Τα πρώτα χρόνια στη Νέα Υόρκη ήταν ένας αγώνας

H καταξιωμένη ηθοποιός μίλησε για την στιγμή που η οικογένειά της μετακόμισε στο Μεγάλο Μήλο.

Newsroom K

Η Sarah Jessica Parker έχει ταυτιτεί απόλυτα με τη Νέα Υόρκη, τόσο μέσα από το Sex & The City όσο και για το γεγονός ότι αρνείται τόσα χρόνια να εγκαταλείψει το Μεγάλο Μήλο για να μετακομίσει στο Χόλυγουντ όπως οι περισσότεροι συνάδελφοί της. Σε πρόσφατη συνέντευξή της όμως η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι τα πρώτα χρόνια που μετακόμισε στη Νέα Υόρκη με την οκογένειά της δεν ήταν και τόσο ρόδινα.

«Νομίζω, η οικογένειά μου, σκεφτόταν να μετακομίσουμε στη Νέα Υόρκη και πραγματικά ήταν κάτι που δεν μπορούσε να το αντέξει. Ακόμα και τότε ήταν κάτι δύσκολο, που τώρα μοιάζει σαν “ουάου, δεν μπορούμε να το αντέξουμε” παρόλο που τότε ήταν πιο εύκολο», δήλωσε κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Vulture.

Ένα δύσκολο όνειρο, αυτό της μετακόμισης στη Νέα Υόρκη έγινε πραγματικότητα όταν η οικογένεια διάβασε ένα άρθρο σε ένα περιοδικό για το νησί Ρούσβελτ και τις σχετικά προσιτές επιλογές για σπίτια. «Το νησί του Ρούσβελτ βρισκόταν σε περίοδο ανάπτυξης και υπήρχε ένα μεγάλο κομμάτι του εκείνο το χρονικό διάστημα που επιδοτούνταν η στέγαση. Το άρθρο αυτό επικεντρώνονταν στο γεγονός ότι μπορούσες να ζήσεις στο Μανχάταν σε τιμές σπιτιών που υπήρχαν έξω από την πόλη».

Η ηθοποιός γεννήθηκε στο Οχάιο, όπου και ξεκίνησε την καριέρα της στην οθόνη σε μικρή ηλικία, κάνοντας εμφανίσεις μετά το σχολείο στο «The Little Match Girl» για το NBC. Μόλις η οικογένεια Πάρκερ αποφάσισε να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη, ζήτησαν ένα διαμέρισμα σε μία από τις επιδοτούμενες κατοικίες και τους χορηγήθηκε ένα. «Φορτώσαμε όλα μας τα πράγματα σε ένα λεωφορείο», δήλωσε η Πάρκερ προσθέτοντας ότι η μητέρα της εκείνη την εποχή ήταν έγκυος στο έβδομο παιδί της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X