ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 14:05
 

Καλοκαιρινές οι σημερινές θερμοκρασίες

Στους 34 βαθμούς θα φτάσει ο υδράργυρος

Newsroom K

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, που από αργά το απόγευµα αναµένεται να υποχωρήσει. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά το απόγευµα στα προσήνεµα παράλια ισχυροί, 5 µποφόρ. 

Η θάλασσα το πρωί θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη, για να καταστεί το απόγευµα λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια, τα ανατολικά και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 27 βαθµούς στα δυτικά παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και τα βόρεια αναµένονται αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα παράλια µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 17 βαθµούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 15 στο εσωτερικό και τα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Το Σάββατο αναµένεται αραιή σκόνη στην ατµόσφαιρα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση την Πέµπτη αλλά την Παρασκευή και το Σάββατο αναµένεται σταδιακή άνοδος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X