ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:22
 

Survivor: Γίνεται ατομικό το παιχνίδι

Ο τραυματισμός της Ευρυδίκης Βαλαβάνη φαίνεται πως οδηγεί την παραγωγή να κάνει πλέον το παιχνίδι ατομικό

Newsroom K

Μέσα σε λίγες μόλις ημέρες τα δεδομένα στο Survivor αλλάζουν ξανά.

Ο Σάκης Τανιμανίδης είχε προαναγγείλει πως μετά την τελευταία αποχώρηση, ο άντρας που θα παρέμενε στους «Διάσημους» θα αγωνιζόταν εναντίον όλων των αντρών των «Μαχητών». 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που παρέμεινε στο παιχνίδι, θα αγωνιζόταν σε κάθε αγώνισμα απέναντι σε όλους τους παίκτες των «Μαχητών», εναλλάξ! Η Σάρα και η Ευρυδίκη θα συνέχιζαν να αγωνίζονται μεταξύ τους. Όλα αυτά μέχρι το επόμενο αγώνισμα της ασυλίας. Όταν φτάναμε σ’ εκείνη την ημέρα, εάν στον αγώνα κέρδιζαν οι «Διάσημοι» θα συνέχιζαν ν’ αγωνίζονται με τον ίδιο τρόπο. Εάν κέρδιζαν οι «Μαχητές», που σημαίνει ότι θ’ αποχωρούσε ένας ακόμη «Διάσημος» από το Survivor, τότε το παιχνίδι μόνο στα αγωνίσματα θα μετατρεπόταν σε ατομικό και όλα τα αγωνίσματα στο εξής θα παίζονταν ατομικά.

Πράγματι έτσι έγινε… ή περίπου έτσι, στο πρώτο αγώνισμα για έπαθλο. Όμως, υπήρχε κάτι που δεν είχε υπολογίζει η παραγωγή. Το αγώνισμα ισορροπίας και δύναμης ποδιών, έβγαλε εκτός την Ευριδίκη Βαλαβάνη μετά το πρώτο ματς. Η παίκτρια ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από τραυματισμούς στα πόδια και συγκεκριμένα στα γόνατα και η κατάσταση της επιβαρύνθηκε.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα όλο το βάρος για τη νίκη του επάθλου να πέσει στις πλάτες του Γιώργου Αγγελόπουλου, που παρά τη δυσκολία του όλου εγχειρήματος σημείωσε επική νίκη παίζοντας 15 παιχνίδια!

Το νέο τρέιλερ προαναγγέλλει ανατροπές

Στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου ο Σάκης Τανιμανίδης κάνει ακόμα μια σημαντική ανακοίνωση στους παίκτες, που αλλάζει και πάλι τα δεδομένα του Survivor. Ο τραυματισμός της Ευρυδίκης Βαλαβάνη φαίνεται πως οδηγεί την παραγωγή να κάνει πλέον το παιχνίδι ατομικό…

«Είχαμε στο μυαλό μας ότι θα μπορούν να αγωνίζονται και οι δύο. Ο τραυματισμός της Ευρυδίκης αλλάζει πλέον τα δεδομένα. Για αυτό από σήμερα και μέχρι το τέλος του φετινού Survivor, το παιχνίδι γίνεται ατομικό. Από εδώ και πέρα λοιπόν, νικητής σε κάθε αγώνισμα, θα είναι μόνο ένας παίκτης» ακούγεται να λέει ο Σάκης Τανιμανίδης στο τρέιλερ, στο οποίο υπάρχει μεγάλη ένταση κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων. Τόση που δεν θα λείψουν οι τραυματισμοί.

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X