ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Φιλιππίνες: Καθολικοί επίσκοποι εναντίον της Madonna

ΑΜΠΕ

Οι καθολικοί επίσκοποι στις Φιλιππίνες συνέστησαν στους πιστούς να μποϊκοτάρουν τις συναυλίες της Madonna στη Μανίλα, λέγοντας ότι είναι έργο του διαβόλου.

Η 57χρονη ντίβα με παγκόσμιες επιτυχίες τραγούδια, όπως το "Like a Virgin" ή το "Erotica", θα ανέβει σήμερα και αύριο σε μια γιγάντια σκηνή σε σχήμα σταυρού στη Μανίλα στο πλαίσιο της περιοδείας της "Rebel Heart".

Οι Φιλιππίνες "και όλοι αυτοί που αγαπούν τον Θεό θα πρέπει να αποφεύγουν την αμαρτία και τις αφορμές που δίνονται για να αμαρτήσουν", υπογραμμίζει ο αρχιεπίσκοπος Ραμόν Αργκέλες σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Συνόδου Καθολικών Επισκόπων των Φιλιππίνων.

Οι συναυλίες της διάσημης ποπ σταρ στις Φιλιππίνες, οι πρώτες της στη χώρα, μοιάζουν "με επιδέξιες επιθέσεις του πονηρού", προσθέτει και θέτει το ερώτημα: "Γιατί οι Φιλιππίνες είναι ο αγαπημένος προορισμός αυτών που βλασφημούν τον Θεό και την Παναγία;".

Ο αρχιεπίσκοπος είχε εξάλλου κάνει εκστρατεία και κατά του ερχομού στη Μανίλα της Lady Gaga το 2012, λέγοντας ότι και αυτή ήταν απεσταλμένη του Σατανά.

Οι επίσκοποι των καθολικών στις Φιλιππίνες, το 80% του πληθυσμού των οποίων είναι ένθερμοι καθολικοί, είναι γνωστοί για τον συντηρητισμό τους και δεν διστάζουν να εκφράσουν την άποψή τους για διάφορα θέματα.

Η Madonna επισκέφθηκε χθες ένα κέντρο υποδοχής εγκαταλελειμμένων ή κακοποιημένων παιδιών και ένα καθολικό ορφανοτροφείο στη Μανίλα.

"Χαλάρωση με τους φίλους μου", σχολιάζει η Μαντόνα φωτογραφία στο Instagram, στην οποία εμφανίζεται μαζί με τρία παιδιά στο κέντρο του Μπαχάι Τουλουγιάν, όπου μένουν 500 παιδιά που είτε έχουν εγκαταλειφθεί είτε έχουν πέσει θύματα κακοποίησης.

"Βγάζω το καπέλο μου στο Ίδρυμα Μπαχάι Τουλουγιάν που έδωσε στέγη και τροφή σε τόσα παιδιά των δρόμων", σημειώνει σε άλλο μήνυμα που ανήρτησε η σταρ.

Χθες και ο αρχιεπίσκοπος της Σιγκαπούρης γνωστοποίησε ενόψει μιας συναυλίας που θα δώσει η διάσημη τραγουδίστρια και εκεί ότι δεν του αρέσει η Μαντόνα και προειδοποίησε τους πιστούς σχετικά με αυτούς "που προσβάλλουν τη θρησκεία".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΑΜΠΕ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση