ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αποτεφρώθηκε η σορός του Prince

Σε ιδιωτική τελετή στην έπαυλη του σε προάστιο της Μινεάπολης αποτεφρώθηκε η σορός του

Kathimerini.gr

Σε ιδιωτική τελετή στην έπαυλη του σε προάστιο της Μινεάπολης αποτεφρώθηκε η σορός του 57χρονου Prince, ο οποίος βρέθηκε νεκρός την περασμένη Πέμπτη στον ανελκυστήρα του κτιρίου όπου διέμενε στη Μινεσότα των ΗΠΑ.

Στην τελετή παραβρέθηκαν λίγοι συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες, μεταξύ των οποίων ο πρώην μπασίστας του Λάρι Γκράχαμ, η αδερφή του Tίκα Νέλσον και η μουσικός και πρώην συνεργάτιδα του Sheila. E.

Τις τελευταίες ημέρες ο τραγουδιστής αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, με την επίσημη ενημέρωση να κάνει λόγο για γρίπη.

Μάλιστα, μετά από συναυλία που έδωσε στο «Fox Theatre» στην Ατλάντα πριν μια εβδομάδα εισήχθη για σύντομη νοσηλεία, έπειτα από επείγουσα προσγείωση που πραγματοποίησε το ιδιωτικό του αεροσκάφος.

Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί ενώ για τα αποτελέσματα της νεκροψίας θα χρειαστούν τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες. Πάντως σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο τραγουδιστής δεν έφερε κάποιο τραύμα στο σώμα του ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι επρόκειτο για αυτοκτονία.

Ο θάνατος του συγκλόνισε εκατομμύρια θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο ενώ συνάδελφοι του Prince καθώς και δημόσια πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, απέτισαν φόρο τιμής στον τραγουδιστή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση