ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στους οκτώ οι νεκροί από την έκρηξη στο Ντιγιάρμπακιρ

100 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, οι επτά νοσηλεύονται

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Οχτώ οι νεκροί εκ των οποίων οι δύο αστυνομικοί και ένας τεχνικός από την επίθεση στο Ντιγιάρμπακιρ δήλωσε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ. Όπως είπε οι τραυματίες είναι πάνω από 100 και μέχρι στιγμής οι 93 βγήκαν από το νοσοκομείο.

“Η τρομοκρατία έδειξε ξανά το πρόσωπό της”, είπε ο Τούρκος Πρωθυπουργός προσθέτοντας ότι καταδικάζουν αυτή την απάνθρωπη επίθεση.

Αντιδράσεις από Κιλιτσντάρογλου για HDP, απάντηση από Γιλντιρίμ

Η έκρηξη έγινε μετά τις συλλήψςεις ηγετών και βουλευτών του φιλοκουρδικού κόμματος από την τουρκική αστυνομία με την δικαιολογία ότι εμπλέκονται στην τρομοκρατία. Την αντίθεσή του με την σύλληψη των συμπροέδρων και βουλευτών του φιλοκουρδικού κόμματος εξέφρασε ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου ενώ ο Τούρκος Πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ του απάντησε ότι μπερδεύει την πολιτική με την τρομοκρατία.

“Εμείς είμαστε εναντίον να μπαίνουν φυλακή οι σκεπτόμενοι άνθρωποι, οι πολιτικοί, οι επιστήμονες, οι δημοσιογράφοι, ό,τι και να είναι οι απόψεις τους. Εάν υποστηρίζετε την δημοκρατία θα στηρίξετε όπως αυτοί που έρχονται με εκλογές να φύγουν με εκλογές.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση