ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τραμπ: Η νίκη μου θα είναι το τέλος του διεφθαρμένου καθεστώτος

Καταφέρθηκε εναντίον των τραγουδιστών Τζέι Ζι και Μπιγιονσέ

ΠΗΓΗ: skai.gr

O υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα, παραμονή των εκλογών στις ΗΠΑ, ότι η νίκη του θα σηματοδοτήσει το τέλος του «διεφθαρμένου καθεστώτος της Ουάσιγκτον», κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στην Σαρασότα της Φλόριντας.

«Το συμβόλαιό μου με τον Αμερικανό ψηφοφόρο ξεκινά με ένα σχέδιο να βάλουμε ένα τέλος στην διαφθορά της κυβέρνησης ώστε να απαλλάξουμε την χώρα μας – και να την απαλλάξουμε σύντομα – από τις ομάδες ειδικών συμφερόντων που εγώ γνωρίζω τόσο καλά» υπογράμμισε ο μεγιστάνας, υποστηρίζοντας ότι η αντίπαλός του Χίλαρι Κλίντον «προστατεύεται από ένα απόλυτα μεροληπτικό σύστημα».

«Θέλω όλο το κατεστημένο στην Ουάσιγκτον να ακούσει τις λέξεις που θα πούμε όλοι μαζί, όταν κερδίσουμε αύριο: θα καθαρίσουμε τον βούρκο» επισήμανε ενώπιον των υποστηρικτών του.
«Δεν κατανοώ γιατί δεν υπάρχει κανένας στις συγκεντρώσεις της» διερωτήθηκε ο δισεκατομμυριούχος αναφερόμενος στην αντίπαλό του των Δημοκρατικών την οποία αποκάλεσε «παλιάνθρωπο».

Ο δισεκατομμυριούχος επιπλέον καταφέρθηκε εναντίον των τραγουδιστών Τζέι Ζι και Μπιγιονσέ, που έσπευσαν στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον την Παρασκευή το βράδυ στο Οχάιο σε μια ογκώδη συναυλία, υποστηρίζοντας ότι χρησιμοποιούν «άσεμνες» εκφράσεις, που αν εκείνος τις ξεστόμιζε θα οδηγούνταν στην ηλεκτρική καρέκλα.

«Δεν θεωρείτε πως είναι απίστευτο ότι ο Τζέι Ζι και η Μπιγιονσέ χρησιμοποιούν άσεμνη γλώσσα στο τραγούδι, χρησιμοποιούν λέξεις που, εάν εγώ ποτέ τις ξεστόμιζα, θα με οδηγούσαν στην ηλεκτρική καρέκλα;» είπε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ρεπουμπλικάνος αναμένεται να πραγματοποιήσει άλλες τέσσερις προεκλογικές συγκεντρώσεις σήμερα, στη Βόρεια Καρολίνα, την Πενσιλβάνια, το Νιου Χαμσάιρ και το Μίσιγκαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X