ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ντουτέρτε: Όταν ήμουν δήμαρχος σκότωνα εγώ ο ίδιος τους εγκληματίες

Συνήθιζε να ανεβαίνει στην μηχανή του και να περιπολεί αναζητώντας τσακωμούς

ΠΗΓΗ: skai.gr

Σόκαρε για ακόμα μια φορά με τα λεγόμενά του ο Πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε ο οποίος σε ομιλία του ενώπιον επιχειρηματιών της χώρας παραδέχτηκε ότι ο ίδιος δολοφόνησε ύποπτους εγκληματίες όταν διετέλεσε δήμαρχος του Νταβάο.

Ο 71χρονος Ντουτέρτε είπε επίσης ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του συνήθιζε να ανεβαίνει στην μηχανή του και να περιπολεί αναζητώντας τσακωμούς μεταξύ υπόπτων ώστε να έχει το δικαίωμα να τους σκοτώσει.

Όπως είπε ακολουθούσε αυτήν την τακτική για να αποδείξει στους αστυνομικούς ότι εφόσον μπορούσε ο ίδιος να το κάνει, μπορούσαν και αυτοί.

Oι τελευταίες αυτές δηλώσεις του Ντουτέρτε έρχονται να προστεθούν στα σχόλια που είχε κάνει το 2015 και παραδεχόταν ότι είχε σκοτώσει τρεις ύποπτους εγκληματίες που είχαν διαπράξει απαγωγή και βιασμό στο Νταβάο.

Ο Ντουτέρτε τα 22 αυτά χρόνια που διήρκησε η θητεία του στο Νταβάο κέρδισε τη φήμη του δημάρχου που θέλησε να πατάξει το έγκλημα και η πολιτική που ακολούθησε απέκτησε πολλούς επικριτές.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το CNN περίπου 5.927 θάνατοι διακινητών χρηστών ναρκωτικών έχουν συνδεθεί με τον Ντουτέρτε από την 1η Ιουλίου, όταν ο ίδιος ανέλαβε πρόεδρος των Φιλιππίνων.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X