ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Από Hollywood...Hollyweed

Η πινακίδα του Hollywood έπεσε στα χέρια βανδαλιστών το βράδυ του Σαββάτου

ΠΗΓΗ: skai.gr

Η εμβληματική πινακίδα στην βουνοπλαγιά πάνω από την καρδιά του αμερικανικού κινηματογράφου και τηλεόρασης στη Νότια Καλιφόρνια έπεσε θύμα βανδαλισμού το βράδυ του Σαββάτου, για χάρη της μαριχουάνας.

Ξυπνώντας την Κυριακή πρωί οι κάτοικοι αντίκρισαν τη λέξη "Hollyweed", με μεγάλα άσπρα γράμματα, στο Όρος Λι, τα γράμματα του οποίου αναγέρθηκαν πρώτη φορά το 1923.

Οι κάμερες παρακολούθησης της πόλης δείχνουν πλάνα από κάποιον άγνωστο ντυμένο στα μαύρα γύρω στις 3:00 π.μ. τοπικής ώρας (1:00 μ.μ. ώρα Κύπρου), ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία είναι υπεύθυνος για την αλλαγή δύο γραμμάτων της πινακίδας "Hollywood" ώστε να εμφανίζεται η λέξη "weed", όπως επίσης αποκαλείται η κάνναβη στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον λοχία Ρόμπερτ Πάγιαν της αστυνομίας του Λος Άντζελες, ο άγνωστος τοποθέτησε ένα είδος μουσαμά πάνω από τα δύο "Ο" για να τα μετατρέψει σε "Ε", τον οποίο μουσαμά προσπαθούν να βρουν τρόπο να αφαιρέσουν οι αρχές της υπηρεσίας πάρκων. Δεν υπάρχουν ύποπτοι, πρόσθεσε, αλλά εάν εντοπιστεί ο δράστης, θα αντιμετωπίσει την κατηγορία καταπάτησης, η οποία αποτελεί πλημμέλημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X