ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από βαριά γρίπη για τη βασίλισσα Ελισάβετ

Την πρώτη εμφάνισή έκανε η βασίλισσα μετά τη απουσία από την πρωτοχρονιάτικη λειτουργία

ΠΗΓΗ: skai.gr

Την περίοδο των γιορτών, η 90χρονη μονάρχης είχε χάσει τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία για πρώτη φορά εδώ και 28 χρόνια, γεννώντας φόβους ότι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Την πρώτη δημόσια εμφάνισή της εδώ και σχεδόν τρεις εβδομάδες πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής η βασίλισσα Ελισάβετ, κατευνάζοντας τις ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας της.

Η 90χρονη βασίλισσα μετέβη στο Ναό της Μαρίας Μαγδαληνής στο Σάντρινγκχαμ του Νόρφολκ, στην ανατολική Αγγλία, όπου βρίσκεται από πριν τα Χριστούγεννα, για την κυριακάτικη θεία λειτουργία.

Η Ελισάβετ είχε χάσει τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία για πρώτη φορά εδώ και 28 χρόνια, με το Παλάτι να αποδίδει την απουσία της στο βαρύ κρυολόγημα που την ταλαιπωρούσε και που την είχε υποχρεώσει να αναβάλει κατά μία ημέρα το ταξίδι της στην ιδιωτική έπαυλη του Σάντρινγκχαμ.

Το Παλάτι πάντως από την πρώτη στιγμή ήταν καθησυχαστικό, αναφέροντας ότι δεν πρόκειται για κάτι πιο ύποπτο από ένα βαρύ κρυολόγημα και ότι η απουσία της βασίλισσας οφειλόταν σε προληπτικούς λόγους και επειδή η ίδια δεν αισθανόταν έτοιμη να βγει από το Sandringham House.

Ένα μικρό πλήθος περίοικων υποδέχθηκε τη βασίλισσα έξω από τον ναό. Στο πλευρό της ήταν ο Δούκας του Εδιμβούργου Φίλιππος, ο οποίος επίσης είχε ταλαιπωρηθεί από βαρύ κρυολόγημα, καθώς επίσης ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X