ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δηλώσεις Πούτιν υπέρ του Τραμπ

«Η εκστρατεία για δυσφήμηση του πρόεδρου δείχνουν οτι οι πολιτικές ελίτ χειροτέρεψαν»

ΠΗΓΗ: skai.gr

Για κατασκευαστές ψευδών ειδήσεων «που είναι χειρότεροι και από πόρνες», και για α λα Μαϊντάν «προσπάθειες ανατροπής» του Ντόναλντ Τραμπ έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν, απαντώντας στις πληροφορίες για εκβιασμό του Τραμπ από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες και στήριξή του από τη Μόσχα.

Σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο, «η εκστρατεία για να δυσφημήσουν το νεοεκλεγέντα πρόεδρο δείχνει ότι ορισμένες πολιτικές ελίτ στη Δύση, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, έχουν "σημαντικά" χειροτερέψει».

«Η πορνεία είναι ένα άσχημο κοινωνικό φαινόμενο», είπε στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι οι άνθρωποι που στέκονται πίσω από «κατασκευάσματα» που χρησιμοποιούνται κατά του Τραμπ «είναι χειρότεροι από πόρνες». «Δεν έχουν κανένα ηθικό ενδοιασμό», είπε, σύμφωνα με το Russia Today.

Ο Ρώσος ηγέτης αποκάλεσε επίσης τους ισχυρισμούς ότι η Μόσχα πιθανόν έχει υλικό που θα μπορούσε να εκβιάσει τον δισεκατομμυριούχο νέο πρόεδρο «προφανώς ψευδείς».

«Όταν ο Τραμπ επισκέφθηκε τη Μόσχα πριν από μερικά χρόνια, δεν ήταν ένα πολιτικό πρόσωπο. Εμείς δεν γνωρίζαμε καν για τις πολιτικές φιλοδοξίες του, ήταν απλώς ένας επιχειρηματίας, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Αμερικής. Πιστεύει κανείς ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών τρέχουν πίσω από κάθε Αμερικανό δισεκατομμυριούχο; Φυσικά και όχι, αυτά είναι παντελείς ανοησίες», δήλωσε ο Πούτιν.

«Δεν ξέρω τον κ. Τραμπ προσωπικά, δεν τον έχω γνωρίσει, και δεν ξέρω τι θα κάνει στη διεθνή σκηνή. Έτσι, δεν έχω κανένα λόγο να του επιτεθώ ή να τον επικρίνω για οτιδήποτε, ή να τον προστατεύσω ή οτιδήποτε άλλο» πρόσθεσε ο Πούτιν.

«Έχω την εντύπωση ότι το έκαναν στο Κίεβο και ότι είναι έτοιμοι να οργανώσουν μια ‘’Μαϊντάν’’ στην Ουάσιγκτον, ακριβώς για να μην αφήσουν τον Τραμπ αναλάβει τα καθήκοντά του» υποστήριξε ο Πούτιν, αναφερόμενος στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις του 2014 στην ουκρανική πρωτεύουσα, που είχε ως αποτέλεσμα την εκδίωξη της φιλορωσικής ηγεσίας.

Αυτές οι αντι-Τραμπ δυνάμεις στις ΗΠΑ, επίσης θέλουν να «δέσουν χειροπόδαρα» το νεοεκλεγέντα ηγέτη, ανέφερε ο Πούτιν, λέγοντας ότι «με αυτόν τον τρόπο θέλουν να παρεμβαίνουν τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς πολιτικές του όπως περιγράφονται στην προεκλογική εκστρατεία του».

«Με αυτόν τον τρόπο, αυτές οι δυνάμεις θέλουν να βλάψουν σοβαρά τα συμφέροντα των ΗΠΑ» υποστήριξε ο πρόεδρος της Ρωσίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση