ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΗΠΑ: 17 νέα ξενοδοχεία ετοιμάζει ο Τραμπ

Βετεράνοι του ξενοδοχειακού κλάδου εκφράζουν επιφυλάξεις για τον Πρόεδρο ΗΠΑ

ΠΗΓΗ: skai.gr

Η εταιρεία Trump Hotels υπέγραψε 17 επιστολές προθέσεων με πιθανούς αγοραστές για την νέα επωνυμία που θα φέρει η αλυσίδα ξενοδοχείων, την Scion (Σ.τ.Σ: Scion σημαίνει «γόνος» με την έννοια του απογόνου μιας επιφανούς οικογένειας, όπως σημειώνει ο ίδιος ο όμιλος του αμερικανού προέδρου), δήλωσε στην εφημερίδα The Wall Street Journal ο επικεφαλής της.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Trump Hotels Έρικ Ντάνζιγκερ έκανε την παραπάνω δήλωση στο πλαίσιο συνέντευξής του μιλώντας σε συνάντηση εκπροσώπων του ξενοδοχειακού κλάδου την Τρίτη.

Οι συμφωνίες που υπογράφηκαν αφορούν κατασκευαστικά σχέδια σε πόλεις μεταξύ των οποίων το Όστιν και το Ντάλας του Τέξας, το Σινσινάτι στο Οχάιο, το Νάσβιλ του Τενεσί και η Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε μία εκπρόσωπος η οποία αρνήθηκε να κατονομάσει τους κατασκευαστές που ενδιαφέρονται να δώσουν στα ξενοδοχεία τους την επωνυμία Scion.

Ο Οργανισμός Τραμπ -- η μεγάλη μεσιτική εταιρεία που κληρονόμησε ο αμερικανός πρόεδρος από τον πατέρα του -- εγκαινίασε την νέα επωνυμία τον περασμένο Οκτώβριο κατά τις τελευταίες εβδομάδες της προεκλογικής εκστρατείας με στόχο να δημιουργηθεί μία λιγότερο πολυτελής αλυσίδα ξενοδοχείων που θα απευθύνεται σε μία νεότερη γενιά επισκεπτών.

Κάποιοι βετεράνοι του ξενοδοχειακού κλάδου εκφράζουν επιφυλάξεις για το κατά πόσο ένας κατασκευαστής θα θέλει να εμπλακεί με τον Τραμπ, τα σχόλια του οποίου έχουν προκαλέσει διαδηλώσεις διαμαρτυρίας.

«Θα εξοργίζει τους ανθρώπους», λέει ο Λόρενς Γκέλερ, ιδιοκτήτης πολλών πολυτελών ξενοδοχείων περιλαμβανομένου του Conrad στο Σικάγο, ο οποίος μάλιστα λέει ότι ψήφισε τον Τραμπ. "Γιατί ένας κατασκευαστής να θέλει κάτι τέτοιο για την ιδιοκτησία του; Γιατί να πάρει το ρίσκο;".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση